Pidetään yhdessä pohjoisen puolta -tukihaku on päättynyt – kohta äänestetään!

Mieluinen vapaa-ajan harrastus on lapselle ja nuorelle tärkeä. Erilaisissa harrastuksissa oppii uusia taitoja, ryhmässä toimimista sekä pääsee kokemaan onnistumisen iloa ja elämyksiä – siis eväitä elämään niin koulutielle kuin aikanaan tulevalle työuralle. Kun harrastuksen puitteet ovat kunnossa, motivaatio ja kiinnostus säilyvät. Arinan Pidetään yhdessä pohjoisen puolta -tukea voivat hakea pohjoissuomalaiset lasten ja nuorten liikuntaseurat, harrastusyhdistykset sekä paikalliset avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöt, jotka kohdentavat tukensa lapsille tai nuorille Arinan toimialueella.

5.5.2023

Arinalta 50 000 € pohjoisen lasten ja nuorten toimintaan - haku tuen saajaksi on nyt päättynyt!

Osuuskauppa Arina jakaa 50 000 euroa lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja harrastuksien tukemiseen. Tuesta 50 % jaetaan erilaisille harrastusyhteisöille ja 50 % hyväntekeväisyys- ja tukijärjestöille.

Tukea voivat hakea pohjoissuomalaiset lasten ja nuorten liikuntaseurat ja harrastusyhdistykset (esim. urheilu, musiikki, tanssi, partio, yms.) sekä paikalliset avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöt, jotka kohdentavat tukensa lapsille tai nuorille Arinan toimialueella. Toiminnan piirissä tulee olla vähintään 25 lasta ja nuorta.

Kaikki hakukriteerit täyttävät yhteisöt osallistuvat verkkoäänestykseen, jossa Arinan asiakasomistajat päättävät äänillään lopulliset tuensaajat. Äänestystuloksen perusteella, alueellinen tasapuolisuus huomioiden, tukipotti jaetaan vähintään 30:lle eniten ääniä saaneelle yhteisölle.

Äänestyskutsun tulevat saamaan kaikki Osuuskauppa Arinan asiakasomistajatalouden jäsenet, jotka ovat ilmoittaneet asiakastietoihinsa sähköpostiosoitteensa viimeistään 31.5.2023 ja eivät ole kieltäneet tutkimuskyselyiden lähettämistä. Tiedot voi tarkistaa ja päivittää Omalla S-kanavalla.

Voit hakea mukaan Osuuskauppa Arinan Pidetään yhdessä pohjoisen puolta -tukea, jos:

  • Yhteisön (seuran, järjestön, yhdistyksen) toiminta painottuu lapsille ja nuorille
  • Kotipaikka on Arinan toimialueella Pohjois-Suomessa
  • Tuki ohjautuu vähintään 25 lapselle/nuorelle
  • Toiminta on jatkuvaa ja pysyvällä pohjalla

Tuet maksetaan valituille yhteisöille viimeistään heinäkuussa 2023. Pidätämme oikeuden tehdä muutamasta tuen saajasta videon Sydän Pohjois-Suomelle -sivustollemme, paikallisten ihmisten iloksi. Varautukaa siis myös tähän – rennoin mielin, totta kai.

Tässä vielä muutama vinkki hakuun:

  • Kannattaa varmistaa, että onko samasta yhdistyksestä, seurasta ja organisaatiosta hakemassa useampi porukka. Jos on, niin kannattaa miettiä yhdessä hakemista. Näin kumpikaan porukka ei "syö" toisen äänipottia.
  • Suosittelemme, että hakulomakkeen täyttää lomakkeeseen yhteyshenkilöksi merkattava henkilö. Näin varmistetaan, että hän tietää odottaa yhteydenottoja ja että hakulomakkeen tiedot ovat varmasti oikein.

Lisätietoja:
viestintäjohtaja Pasi Ruuskanen, pasi.ruuskanen@sok.fi, p. 050 4301 747

asiakkuuspäällikkö Maria Ylitapio, maria.ylitapio@sok.fi, p. 044 788 6465

Antamiasi tietoja käsitellään ainoastaan Pidetään yhdessä pohjoisen puolta -tukitoimintaan liittyvissä asioissa. Tietojen käsittelyssä noudatetaan Arinan tietosuojaperiaatteita