Liikuntaseurat ja harrastusyhdistykset:

16.11.2023

Jäsenalue 1

Ahmat Ry Tuki käytettäisiin tasaisesti jääkiekon junioritoimintaan kaikenikäisille lapsille ja nuorille. Meillä löytyy toimintaa matalan kynnyksen toiminnasta (kiekkokoulu), harraste ryhmistä ja kilpatoiminnassa.
Aikidoseura Hokutokai Ry Aikidoseura Hokutokai ry hakee tukea lapsille ja nuorille suunnattuun aikido- ja iaidotoimintaan. Tuki käytettäisiin pääasiassa harjoitussalin vuokran kattamiseen, mahdollistaen aikidon ja iaidon -junioritoiminnan jatkuvan ja laadukkaan harjoittelun.
Haukiputaan Heitto ry Haluamme jakaa liikunnan riemua mahdollisimman monipuolisesti ja mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle. Tuen käyttäisimme lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tukemiseen avustamalla mm. välineiden hankinnassa vähävaraisille sekä useamman lajin harrastamisen kuluissa.
Haukiputaan Pallo ry Tuki käytettäisiin HauPassa lyhentämättömänä lasten ja nuorten toimintaan. Tuella mahdollistetaan erilaisia tapahtumia lapsille ja nuorille matalan kynnyksen lähiliikuntapaikoissa, kuten koulujen kentillä sekä seuran omassa HauPa-hallissa.
Hercules Juniorit ry Tuen avulla mahdollistaisimme vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten jalkapallounelmiensa tavoittelun laadukkaassa kehitysympäristössä.
Illinkiertäjät ry Tuki menisi Illinkiertäjien toiminnan laadukkaaseen ja monipuoliseen järjestämiseen yhä useammalle lapselle ja nuorelle. Tuen avulla mahdollistetaan viikottaisten koloiltojen materiaalihankinnat, retkien järjestäminen sekä lainattavien retkeilyvarusteiden hankkiminen lippukunnan käyttöön.
Jääkiekkojoukkue Jussit Lasten jääkiekkojoukkue Jussit tarjoaa ohjattua ilmaista harrastejääkiekkoa. Joukkue on toiminut jo yli 20 vuotta. Mahdollistamme mukavan ja turvallisen harrastamisen. Tukea tarvitsemme varusteisiin ja pelipaidat olisivat meille tarpeen.
K&C ry Melontaseurassamme haluamme kehittää erityisesti junioritoimintaa. Junnuille järjestämme mielekästä toimintaa, jolloin hauskanpito ja laadukas tekniikan opetus sopivat yhteen. Tuki kohdennettaisiin ohjaajien kouluttamiseen, heidän palkkakuluihin ja junnuille sopivan kaluston hankintaan.
Kellon Työväen Urheilijat, voimistelujaosto Jokaisella lapsella tulee olla mahdollisuus kokea liikunnan iloa ja onnistumisen elämyksiä. Tuella hankkisimme harrastusvälineitä, jotka
ovat kaikkien joukkuevoimistelun kilparyhmien sekä harrastusryhmien yhteisessä käytössä.
Kiekko-Laser juniorit ry Tuki kohdistettaisiin kiekko/luistelukouluun.
Tavoitteenamme on tarjota innostavaa, matalan kynnyksen toimintaa, johon koko perheellä on helppo osallistua.
Kiekko-Oulu ry Kiekko-Oulussa jääkiekkoa harrastetaan U8-U12 ikäryhmissä sekä yli 30 lapsen kiekkokoulussa. Junioritoiminnassamme lapset ja nuoret ovat liikunnallisen, yhteisöllisen, hauskan ja terveellisiin elämäntapoihin ohjaavan harrastuksen parissa.
Kiimingin 4H-yhdistys ry Tuki käytettäisiin Kiimingin, Haukiputaan ja Yli-Iin alueen lasten loma-ajalle sijoittuvaan päiväretkeen Ranuan eläinpuistoon. Tavoitteenamme tarjota kohtuuhintainen, elämyksellinen ja turvallisesti luonnon eläimiin tutustuttava retkipäivä.
Kiimingin Kiekko-Pojat ry Haemme tukea matalan kynnyksen harraste- ja kerhotoimintaan yli lajirajojen. Tavoitteenamme liikuttaa lapsia ja nuoria mahdollisimman monipuolisesti ja edullisesti, teemalla koko kylä liikkuu.
Kiimingin Satakielet ry Kiimingin Satakielissä laulaa 30 ja nuorempien puolella Laulujoutsenissa 65 tyttöä. Tuki käytettäisiin konserttimatkojen tekemiseen ja virkistystoimintaan. Myös keväälle 2024 kaavailtuun ”Pohjoisen ääni” -konserttiin tarvitaan vielä lisärahoitusta.
Kiimingin Urheilijat Matalan kynnyksen toiminta, jossa innostavalla ja helposti lähestyttävällä tavalla liikutetaan lapsia, nuoria ja perheitä.
Tuen avulla tehtäisiin välinehankintoja, jotka innostavat liikkumaan ja soveltuvat monenlaiseen liikuntakerhoon sekä loisimme pienehkön välinelainaamon, joka olisi avoin alueen muille toimijoille.
Korpikylän Nuorisoseura Valonsäde ry Tuki käytettäisiin lasten kokki- ja tanssikerhojen (yht. 5 kerhoa) järjestämiseen Korvenkylän Nuorisoseurantalossa, Oulussa. Kerhot toimisivat 13 viikon ajan keväällä ja syksyllä 2024.
KPOPDANCEOULU & GROWING PAINS DANCE CREW KPOPDANCEOULU on pieni tanssikoulu, joka pyrkii mahdollistamaan mielekkään harrastuksen jokaiselle – taustasta tai tuloista riippumatta. Tänä syksynä tanssikoulu on perustanut tavoitteellisesti treenaavan valmennusryhmän vuosina 2006-2010 syntyneille nuorille, jotka haluavat esiintyä ja kilpailla.
Kuivasjärven Aura ry Perustamme yleisurheilun tukisäätiön, joka tarjoaa taloudellista tukea lasten/nuorten harjoitusmaksuihin sekä uusien välineiden hankintaan. Tämä tuki laitettaisiin lyhentämättömänä tukisäätiön alkupääomaksi. Haluamme mahdollistaa yleisurheilun harrastamisen lapsille ja nuorille Aura-perheessämme.
Laitasaaren Veto ry Seuramme kannustaa lapsia ja nuoria ulkona liikkumiseen. Järjestämme vuosittain hiihtokoulun tammi-maaliskuu, suunnistuskoulun touko-elokuu ja yleisurheilukoulun kesä-elokuu. Hiihtokoulun avulla saamme vuosittain kymmeniä uusia muhoslaisia nuoria liikkumaan ja monelle siitä jää pitkäaikainen harrastus.
MC KärpätFIN ry Tukea toiminnallisesti Oulun ja Kainuun alueella nuorten jääkiekkoharrastukseen, erityisesti kaikkien nuorimpien harrastajien toimintaan. Toimintaa on ollut 15 vuoden ajan ja tuki menisi 100% harrastajille.
Muhoksen 4H-yhdistys r.y. 4H-harrastuksessa innostutaan, onnistutaan ja opitaan uusia asioita kavereiden kanssa kerho-, leiri-, akatemia- ja työllistämistoiminnassa. Tuki ohjattaisiin näiden toimintojen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.
Muhoksen Voitto ry Tuen käyttäisimme kaiken ikäisten lasten ja nuorten harrastuksen ja kilpailemisen tukemiseen. Olemme laatimassa seuralle vuodelle 2024 tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa, joka vaatii ohjaajien ja valmentajien kouluttautumista, mihin myös varoja käytettäisiin.
Muhos Volley-96 ry Seurassamme alle 16-vuotiaiden harrastajien määrä on kasvanut vuoden aikana todella paljon, ja koko ajan tulee uusia harrastajia. Tukea tarvitsisimme uusien harrastusvälineiden, mm. pallojen hankkimiseen.
Musiikkikoulu Groovehouse Lasten ja nuorten musiikkileiri, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia kannustavassa ilmapiirissä. Leiri huipentuu päätöskonserttiin, jossa kaikki osallistujat pääsevät esiintymään.
Northern Lights Cheerleading NLC ry Seuramme tukee vähävaraisten lasten urheiluharrastusta omalla Revontulikummi-toiminnalla, jonka kautta on mahdollista saada tukea harrastuskustannuksiin. Tällä tukitoiminnalla haluamme mahdollistaa jo harrastavan lapsen harrastuksen jatkumisen ja uuden harrastajan harrastusmahdollisuuden.
OLS U14 Jääpallo Tuki käytettäisiin turnausmatkojen kustannuksiin (Bussi, majoitus, turnauksien osallistumismaksut, ruokailut)
Oulun 4H-yhdistys ry Haluamme järjestää yli 10-vuotiaille toivottuja yöleirejä, joissa tarjolla on mm. kalastusta, eräilyä, kädentaitoja ja mukavaa yhdessäoloa. 10-16-vuotiaat tulee pitää mukana vapaa-ajan harrastustoiminnassa ja järjestää sitä heidän toiveitaan kuunnellen.
Oulun Elokuvakeskus ry Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien festivaalin elokuvaesityksien käytännön järjestämiseen: esitysoikeuksiin, tilanvuokriin yms.
Oulun Erotuomarikerho ry Oulun Erotuomarikerho kouluttaa nuoria erotuomareita 5 eri lajiin; jalkapallo, futsal, salibandy, jääpallo ja kaukalopallo. Nuoret erotuomarit toimivat junioriotteluissa, joita pelataan Pohjois-Suomen alueella vuosittain satoja ja niissä pelaa sekä harrastaa tuhansia nuoria tyttöjä ja poikia.
Oulun Floorball Club Ry Tukea käytettäisiin seuran ydintoiminnan kulujen kattamiseen. Korvamerkattua käyttökohdetta ei ole, koska ei ole kertaakaan tukea saatu, sen vuoksi mitään uutta/vanhaa toimintaa ei pysty rakentamaan sen varaan, että tukea saisi.
Oulun Frisbeeseura ry Frisbeegolf on edullinen, kaikille sopiva matalan kynnyksen laji, ja harrastajia on Oulussa todella paljon. Haemme avustusta uuden lapsille ja aloittelijoille sopivan frisbeegolf-radan rakentamiseen keskustan lähialueelle. Radan kustannukset ovat noin 10 000€.
Oulun Fröökynät ja Ynnin Pojat, Oulun NMKY Kuorojemme, Oulun Fröökynät ja Ynnin Pojat, saama tuki käytettäisiin kuoroleirien ja harjoitustoiminnan tukemiseen sekä tiernapoikavarusteiden päivittämiseen. Kuoromme harjoittelevat säännöllisesti viikottain ja esiintyvät erilaisissa tilaisuuksissa, konserteissa sekä tiernapoikina.
Oulun HarrasteFutis ry Tuella autetaan OHF 2011 juniorijalkapallojoukkueen pelaajia jäsenmaksuissa, joilla katetaan valmennuksen, tilavuokrien ja pelimatkojen kustannuksia sekä peliasuhankintoja. Joukkueessa on mukana pelaajia, joiden perheet ovat vähävaraisia. Haluamme tarjota kaikille hyvän, yhteisöllisen harrastuksen.
Oulun hiihtoseura ry Ympärivuoden ulkona järjestettävien ohjattujen lasten- ja nuorten hiihto- ja ampumahiihtoharjoituksien toteuttamiseen sekä tarvittavien
harrastusvälineiden hankkimiseen. Seuramme haluaa mahdollistaa, että jokainen lapsi tai nuori
halutessaan voi osallistua hiihtolajien harrastamiseen.
Oulun judokerho Haemme tukea Oulun judokerhon yhteisöllisen 24h tapahtuman ruokailukustannuksiin. Tapahtumassa lapset yöpyvät tatamilla ja tutustuvat eri ryhmien ikätovereihin. Tavoitteena on, että kaikki, myös erityistarpeita omaavat, lapset voivat osallistua.
Oulun Kisko ry Oulun Kisko ry käyttää saamansa tuet juniori- ja valmennustoiminnan kehittämiseen.
Tukien avulla hankitaan palloja ja muita harrastusvälineitä joukkueiden käyttöön. Tuet pitävät kustannukset maltillisina ja kynnyksen päästä lentopallon pariin mahdollisimman matalana.
Oulun Kärpät 46 ry Oulun Kärpät 46 ry:n luistelu- ja kiekkokoulu on ollut toiminnassa yli 25 vuoden ajan. Haemme tukea luistelukouluryhmille (1.3.vuosikurssit) sekä kiekkokouluryhmille (U8, U9, U10 ja Kärpät Saijat) maalivahtien varusteisiin, oheisharjoitteluvälineisiin sekä peliasuihin.
Oulun Lippo Juniorit ry Tuki käytetään matalan kynnyksen harrastetoiminnan ympärivuotiseen pyörittämiseen (ohjaajakorvaukset, tilavuokrat ja välineet), jossa jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus tulla kokeilemaan harrastusta ja mukaan lajin pariin ilman sitoutumista ympärivuotiseen joukkuetoimintaan.
Oulun Luistelukerho ry Tuki käytettäisiin Oulun Luistelukerhon luistelijoiden harrastuksen edistämiseen: kohonneiden jäähallimaksujen maksamiseen sekä harjoitusvälineiden päivittämiseen.
Oulun Luistinseura ry Oulun Luistinseura ry (OLS) on 143-vuotias, perinteikäs, oululainen urheiluseura.
Tuki ohjataan junioritoiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen seuran eri lajeissa (jalkapallo, jääpallo, keilailu ja salibandy).
Kohdistamme tukea vähävaraisten harrastustoiminnan mahdollistamiseen.
Oulun Naisfutis ry Halutaan kehittää alueellisia harrastusryhmiä tytöille, huomioiden vähävaraiset lapset tukemalla heidän harrastustaan mm. varusteissa ja harrastusmaksuissa.
Oulun Naisvoimistelijat ry Liikutamme satoja lapsia ja kun lapset liikkuvat mitä tekevät aikuiset? Odottavat pukuhuoneessa. Me päätimme kutsua lasten vanhemmat ulkotreeneihin samaan aikaan kun lapset liikkuvat salissa. Mikäli saamme tukea voimme laskea lasten kausimaksua ja hankkia uusia liikuntavälineitä ryhmille.
Oulun Nuoret Kotkat Piirijärjestö ry Järjestämme vuosittain viisi maksutonta ja avointa lastentapahtumaa. Tapahtumissa lapset pääsevät seikkailemaan rastiradalle, jonka päätteeksi tarjolla on palkinto ja pientä purtavaa. Palvelemme tapahtumissamme satoja oululaisia perheitä. Haemme rahoitusta, jolla vastata alati kasvavaan kysyntään.
Oulun Pöytätennis -86 ry. Käytämme tuen täysimääräisesti junioreiden harjoituspalloihin ja hallilla yhteiskäytössä oleviin lainamailoihin joita käyttävät kaikki ne pelaajat joilla ei ole vielä omia mailoja.
Oulun Ratsastajat RY HYVÄNTEKEVÄISYYS RATSASTUSKILPAILUJA

Järjestämme seuratason ratsastus- ja keppihevoskilpailuja, joiden lähtömaksu junioreille olisi valmiiksi maksettu Arinan tuella.

Oulun Rullalautailijat ry Käyttäisimme tukea Hiukkavaaran skeittihallin ylläpitämiseen, uusien ramppien rakentamiseen, tapahtumien tuottamiseen ja ilmaisen skeittikoulun järjestämiseen skeittihallilla.
Oulun Scoottajat ry Tuki käytetään harrastuksen mahdollistamiseen myös kesäajan ulkopuolella. Haluamme mahdollistaa scoottikurssit myös talvisin ja tarvitsemme tukea paikkojen ollessa maksullisia. Haluamme tukea kilpailevia yhdistyksen edustajia, jotta harrastuksessa eteneminen ei pysähdy taloudellisen tuen puutteeseen.
Oulun Tarmo ry, Voimistelujaosto Haemme tukea erityisesti lasten ja nuorten joukkueillemme helpottamaan lajin kuluja, jotta kenenkään harrastaminen ei jäisi niiden suuruudesta kiinni.
Osa mahdollisesta tuesta ohjataan myös nuorten ohjaajiemme lisäkouluttautumiseen, jotta voimme tukea heidän alussa olevaa valmentajan uraansa.
Oulun Tarmo ry/nyrkkeily Oulun Tarmon nyrkkeilyjaosto käyttäisi tuen lasten ja nuorten kilpailumatkoihin sekä leirityksiin. Kisa- ja leirikulut ovat kasvaneet ja monella perheellä ei ole varaa lähettää nuoria kisoihin rahallisen tilanteensa vuoksi.
Oulun Työväen Palloilijat ry Juniorijalkapalloilijoiden harrastusmahdollisuuksien taloudellinen tukeminen.
Oulun Uinti 1906 ry Oulun Uinti 1906 ry käyttää kaikki saadut tuet lyhentämättömänä lasten ja nuorten harrastustoiminnan kehittämiseen. Kehittäminen tapahtuu koulutuksien kautta, harjoitus- ja välinehankinnoin sekä pitäen harrastuskulut mahdollisimman edullisina mahdollistaen kaikkien harrastustoiminnan.
Oulun Verkkopalloseura ry (OVS) Perinteikäs Oulun Verkkopalloseura (OVS) haluaa edistää alakoululaisten liikunnallista elämäntapaa. Veimme syksyllä 2023 tenniksen 16 oululaiseen alakouluun, joissa tennistä pelasi 1592 lasta. Haemme Arinan asiakasomistajilta tukea tuodaksemme näistä innokkaimmat tennis-ip kerhoon Nallisporttiin.
Oulun Voimisteluseura ry Tuki käytetään seuran tanssillisen voimistelun ja tanssin ryhmissä harrastavien lasten ja nuorten kisamatkojen alati nouseviin kuluihin (matkat ja yöpyminen).  Hinnat ovat nousseet, kisojen määrät ovat kasvaneet, ja ne järjestetään pääasiassa Etelä-Suomessa.
Oulunsalon Nuorisoseura ry Avustuksella tuetaan alle 16-vuotiaiden tanssijoiden harrastustoimintaa, matkakuluja ja varusteiden hankintaa. Lisäksi avustusta tarvitaan aloittelevien ohjaajien koulutukseen.
Oulunsalon Pallo ry OsPassa harrastaa kaikki!
Haemme tukea mahdollistaaksemme myös vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamisen sekä tuemme ukrainalaisia pelaajia seurassamme.
Oulunsalon Vasama lentopallojaosto Oulunsalon Vasaman lentopallojaostossa tehdään juniorityötä vapaaehtoisvoimin suurella sydämellä. Tukirahalla saisimme vapaaehtoisten lisäksi palkattua nuoria kesätöihin junnujen päiväleireille sekä päivittäisimme välineitä, mm. lentopalloja, EA-laukut sekä harjoitteluun liittyvät oheismateriaalit.
Partiolippukunta Tervapartio ry Käytämme tuen lippukunnan kesäleirin järjestämiseen. Suurimmat leirikustannukset syntyvät matkustamisesta ja ruokailuista. Jotta voimme pitää leirien hinnan perheille saavutettavana, haemme tukea leirin järjestämistä varten.
Pohjois-Iin eränkävijät, lapset ja nuoret Tuella voitaisiin järjestää lapsille ja nuorille erilaisia kerhoja ja retkiä luontoon sekä panostaa nuoriso toimintaan enemmän. Tuen myötä olisi mahdollista toteuttaa erätaitoja kehittäviä toimintoja paremmin.
Pohjois-Suomenpiiri” tikkaurheilu” Koulu liikunta /erä/kelekkamessut
Puolivälinkankaan suuralueen asukasyhdistys ry/Nuoriso- ja perhetoiminta Pelit ja visat kerho. Kerhossa opeteltaisiin perinteisten lautapelien lisäksi myös muita kivoja ”leikkejä” , levyraateja, biisikärpästä, visailuja yms. huomioiden eri ikärakenteet. Sukupuolisensitiivisesti. Kerhoa järjestettäisiin sekä alakoululaisille että yläkoululaisille.
Q Riders ry Q Riders ry on vuonna 2022 perustettu voittoa tavoittelematon ratsastusseura, Pystyäksemme tukemaan nuorten hevoskerho- ja ratsastusharrastusta, tarvitsemme välineistöä ja vuokratiloja. Haluamme antaa mahdollisuuden harrastaa kaikille lapsille ja nuorille.
SB Hurricane ry Tuki käytettäisiin SB Hurricane ry juniorijoukkueiden kehittämiseen ja harjoitusvarusteiden ja välineiden uusimiseen.
SBT Suola P13 SBT Suola P13 pelaa salibandya aluesarjassa ja OxDog-sarjassa. Tavoitteena on tukea Oulunsalon ja Kempeleen poikien liikunnallista elämäntapaa. Kausimaksut pyritään pitämään pieninä aikuisten talkootyöllä.
Tuki käytettäisiin tärkeään turnausmatkaan Tampereelle. (Särkänniemi-Cup)
SBT suola ry Tuki on tarkoitus käyttää seuran toiminnan kehittämiseen  ja uuden joukkueen välinehankintoihin.
SS Rankat Ankat Ry Tyttösalibandyn kehittämiseen Pohjois-Suomessa.  Lajin kustannukset ovat nousseet merkittävästi, tuella on tarkoitus lyhentämättömänä helpottaa harrastamisen kustannuksia hankkia välineitä alle 18 -vuotiaille vähävaraisille harrastajille.
Suunnistuskerho Pohjantähti, Oulu Tässä lajissa jokainen voi vapaasti valita itse miten tosissaan haluaa olla ja toiminta on avointa kaikille.  Raha käytetään  lasten ja nuorten suunnistustapahtumiin tukemaan kehittymistä ikätason ja omien tavoitteiden mukaan.
Tervarit Juniorit Ry Tervarit Juniorit tukee tarvittaessa vähävaraisten lapsiperheiden arkea mahdollistaen jalkapalloharrastuksen jatkamisen myös vaikeimpina aikoina.

Liikunta tuo iloa ja jalkapallon sosiaalinen yhdessä tekeminen luo pohjan tulevaisuuteen.

Toriteatteri. Toriteatteri tekee lapsille ja nuorille suunnattua teatteria ja haettava tuki menee tulevien tuotantojen kustannuksiin.
Trail Park Boys Ry Yhdistyksemme rakentaa kaikille avointa ja aina ilmaista Iinatti Bike Parkia. Olemme suunnitelleet alueelle alamäkiratoja, hyppyradan, pumptrackin pyörille sekä erilaisia taitoajoratoja joilla pyörän käsittelytaito kasvaa kuin itsestään.
VECTOR-Suomen verkkopeliyhdistys ry Käytämme tuen Vectorama-tapahtuman järjestämiseen. Tuen avulla tuomme entistä enemmän sisältöä tapahtuman ilmaisvierailijoille.
Voimistelu- ja urheiluseura Kellon Lyönti ry Tuen käyttökohteena on seuran juniorijoukkueiden toiminnan avustaminen mm. varusteiden, sarjamaksujen ja salivuorojen kustantamisessa.
Voimistelu- ja Urheiluseura Yli-Iin Naseva ry Lasten liikunnalliset kerhot alakoululaisille. Matalalla kynnyksellä kaikki lapset ja nuoret liikkumaan.  Toiveiden mukaan järjestämme myös muuta liikunnallista toimintaa. Talvella hiihto- ja luistelukoulut kuuluvat myös toimintaamme.
Äimäraution Ratsastuskeskus Oy Harrastustuki käytetään kokonaisuudessaan nuorten koulu- ja esteratsastukseen Äimäraution Ratsastuskeskuksessa sekä kilpailutoimintaan alueella ja maakunnissa.

Jäsenalue 2

AS Moon ry Tuki ohjattaisiin neljän lasten & nuorten futsal-ryhmän vuoromaksuihin sekä varustehankintoihin. Joukkueet & kohteet ovat: alakouluikäisten ilmaisena pidettävä Futsalkerho, Pojat 2013-2014 syntyneet, Pojat 2011-2010 syntyneet sekä AS Moon Akatemia (alle 19-vuotiaat).
FC Raahe ry Haemme tukea juniorijoukkueiden toiminnan kehittämiseen sekä harrastemaksuihin, jotta mahdollisimman monella lapsella ja nuorella olisi mahdollisuus jalkapallon harrastamiseen.
Funky Hall SODAP ry Tuki käytettäisiin laadukkaan tanssinopetuksen turvaamiseen ja kohtuullisten valmennusmaksujen ylläpitämiseen. Suurimpia kulueriä toiminnassamme ovat valmentajien palkat, tilavuokrat sekä Tanssiurheiluliiton jäsenmaksut.
Hanhikiven Kiertäjät ry Pieni ja pirteä partiolippukunta Hanhikiven Kiertäjät käyttäisivät tuen ensi syksynä johonkin päin Lappia suuntaavalle vaellusreissulle. Tarkoituksena on, että myös nuoremmat partiolaiset pääsevät mukaan harjoittelemaan päivävaelluksia.
Kestilän Kisa-Veikot Ry Tuki käytettäisiin lasten ja nuorten harjoitus- ja kilpailutoimintaan sekä talvella että kesällä.
Merituuli ry. Tuki käytetään partiolippukunnan eri ryhmien partioilloissa tarvittavien tarvikkeiden sekä yhteisten leiri- ja retkitarvikkeiden hankintaan. Tukea käytettäisiin myös leirien järjestämiseen ja muihin partiotapahtumiin, jotta toiminta voidaan pitää edullisena ja osallistumiskynnys matalana.
Pattijoen Urheilijat Juniorit ry Käyttäisimme saamamme tuen seuran  tuomaritoiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen, muun muassa tuomareiden koulutukseen sekä harjoitteluvälineistön uudistamiseen.
Pattijoen Urheilijat ry Training Camping järjestäminen seutukunnan alueella asuville nuorille pesäpalloilijoille
Pyhäjoen 4H-Yhdistys ry ELÄINLEIRI
Tuki käytetään eläinleirin kuluihin: Työntekijäresurssiin, ruokahuoltoon, eläinvieraisiin sekä tilavuokraan. Tuen avulla tarjoamme myös leiriläisille mahdollisuuden ratsastuksen kokeilemiseen. Tuen avulla mahdollisimman moni lapsi pääsee eläinleirille mukaan!
Pyhäjoen Joki-Kiekko Ry Leijonakiekkokoulun pyörittäminen Pyhäjoella sekä sitä muiden junioreiden kulujen minimointi harrastustoiminnassa. Tavoitteena on ettei kustannukset ole este kenenkään harrastamiselle.
Raahen Ampujat r.y. Haemme tukea Ilmapistooliin, joka sopii etenkin nuorille ja naisille.
Raahen Jääkiekkoklubi ry RJK on juniorijääkiekkoseura. Tavoitteena lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen ja yhteisöllisyyden sekä sosiaalisuuden kasvattaminen, Saatu avustus käytetään varsinaiseen toimintaan.
Raahen Vesa ry Raahen Vesa käyttää tuen lasten ja nuorten yleisurheilukoulujen kulujen kattamiseen, joita ovat ohjaajien palkkakustannukset ja tilavuokrat.
Ruukin Samoojat ry Leirien, retkien ja koulutusten osallistumis- ja kyytimaksut. Vuoden 2024 kesäleirin kulut.
Ruukki Rangers ry Haemme tukea tulevan vuoden tapahtumien järjestämiseen ja osallistumiskustannusten alentamiseksi, jotta kaikilla olisi mahdollisuus harrastaa. Hevoset toimivat terapiana, opettavat vuorovaikutustaitoja, vastuun ottamista sekä monia muita hyödyllisiä taitoja ja tapoja lapsille ja nuorille.
Urheiluseura Ruukin Into Frisbeegolf, Sulkapallo ja Jalkapallo.
Vihannin Judo ry Tarkoituksena on saada paremmat harrastustilat judokoille terveellisen harrastamisen turvaamiseksi. Judo on Vihannin suosituin liikuntaharrastus alle 16-vuotiaiden keskuudessa, joten judosaliin panostaminen on meille yhteiskunnallisesti tärkeää.
Voimistelu- ja urheiluseura Saloisten Salama ry Liikunnallinen talvipäivän tapahtuma jäähallilla seuramme lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen. Jäälle erilaisia ratoja ja tehtäviä, musiikkia ja kahvio. Tapahtuman kruunaisi rusettiluistelu päivän päätteeksi.

Jäsenalue 3

Ajax-Sarkkiranta ry Tuen avulla kehittäisimme alle 12-vuotiaiden lasten valmentajien osaamista koulutusten ja mentoroinnin avulla. Jokainen lapsi ansaitsee osaavan valmentajan päästääkseen omalle huipulle – ja jokainen valmentaja ansaitsee erinomaiset tukitoimet kehittyä toimessaan.
JMT Jaowsamut muaythai Ry Tuki käytettäisiin lasten ja nuorten harrastusten mahdollistamiseen. Salille ostettaisiin uusia hanskoja, säkkejä ja tarvikkeita.
Kempele Wild Duckz ry Tuen avulla pystyisimme pitämään Sorsaperheemme (#sorsaperhe) jäsenten harrastamisen kohtuuhintaisena myös niiden kohdalla, joilla se taloudellisesta tilanteesta johtuen olisi muuten mahdotonta.
Kempeleen Lentopallo ry Tuen avulla tarjoaisimme lapsille liikuntaharrastuksen mahdollisimman alhaisin kustannuksin, että perheen taloudellinen tilanne ei vaikuta lapsen harrastusmahdollisuuksiin. Tuki käytettäisiin vapaaehtoistoimintaan perustuvan toimintamme kulujen kattamiseen, lasten harrastusmaksujen minimoimiseksi.
Lakeuden Paini ry Nuoret valmentajat -nuorten palkkiot. Nuoret pysyvät lajin parissa ja mahdollistavat tuentarpeisten lasten osallistumisen.
Perhepaini -ja tyttöryhmän toiminnan vakiinnuttaminen. Ryhmissä turvallista liikkumista perheen pienimmille & lajia kokeileville/lisäharjoitusta kaipaaville tytöille.
Limingan 4H-yhdistys Tuella toteutamme lasten toiveet merkityksellisistä yön yli -leireistä. Ne mahdollistavat monelle lapselle ensimmäisen kokemuksen olla kotoa pois turvallisesti ilman vanhempia. Pidemmällä leirillä on mahdollista paremmin solmia uusia kaverisuhteita ja harjoitella kaveritaitoja.
Limingan Kiekko ry Haemme tukea Limingan Kiekon harrastajien jäävuoromaksujen tukemiseen. Joukkueiden suurin kustannuserä on jäävuoromaksut. Limingan jäähalli on yksityisen tahon omistuksessa, mistä syystä jäävuorot ovat hinnaltaan korkeita.
Limingan Naisvoimistelijat ry Tuki käytettäisiin etenkin nuorten ohjaajien sitouttamiseen seuran toimintaan mahdollistamalla monipuolinen koulutus ja ohjaajien tapaamisia, voimistelutapahtumien/kevätjuhlien järjestämiseen ja ohjauksessa käytettävien välineiden uusimiseen ja hankkimiseen.
Limingan Niittomiehet yleisurheilujaosto Tarjoamme tasavertaisen mahdollisuuden lapsille ja nuorille tutustua yleisurheiluun liikuntamuotona ja mahdollisuuden oppia liikunnallinen elämäntapa. Seuran lasten ja nuorten yleisurheilukoulut ovat suosittuja ja käyttäisimme tuen ohjaajien koulutukseen ja palkkaamiseen sekä välinehankintoihin.
Limingan Pallokarhut Käyttäisimme tuen talviharjoitteluvuorojen hankintaan jalkapallohallista. Lisäksi haluamme alentaa nuorten pelaajien kustannuksia tukemalla joukkueiden toimintaa. Haluamme pitää tuen avulla edulliset kausimaksut ja tarjota matalalla kynnyksellä jalkapallon harrastamista kaikille halukkaille Limingassa.
Oulu Triathlon & cycling Tuki käytettäisiin junioreiden maastopyöräilytoimintaan. Tarvittavia kohteita ovat: Junnujen leiri Suomen kauneimmilla maastopyöräreiteillä Syötteellä, junnujen monipuolisten viikkokisojen numerolaput ja palkinnot, junnuohjaajien kouluttaminen (pyöräohjaaja/ valmentaja- kurssit ja ensiapukurssi).
Tyrnävän 4H-yhdistys Järjestämme leirirytinät, jossa tarjoamme erilaisia leirejä lapsille ja nuorille: Aiheina olisi: liikunta, kädentaitajat, kokkaus ja eräily. Tuki mahdollistaisi sen, että perheet, joilla ei ole mahdollisuutta kustantaa lasten harrastustoimintaa, voisivat osallistua ilman osallistumismaksuja.
Tyrnävän kahvakuula- ja karateyhdistys TYRKKY ry Järjestämme lapsille ja nuorille ohjattua liikuntaa lajissa, jossa ei ole kilpailutoimintaa. Uudet harrastajat pääsevät mukaan matalalla kynnyksellä ja pidempään harrastaneet etevät lajissa yksilöllisesti. Järjestämme vuosittain kansainvälisten lajihuippujen ohjaamia leirejä myös lapsille/nuorille.
Tyrnävän palloseura ry Tyrnävän palloseura haluaa antaa lapsille ja nuorille liikunnan riemua, pitäen harrastusmaksut edullisina ja toiminnan laadun monipuolisena ja osaavana.
Haluamme kehittää toimintaamme, lisäkouluttaa ohjaajiamme ja valmentajiamme sekä päivittää liikuntavarusteitamme tähän päivään.
Tyrnävän Tempaus ry Tuki käytettäisiin juniorijoukkueiden harrastusvälineiden hankkimiseen.
V&U Seura Kempeleen Pyrintö ry. Mahdollinen tuki tullaan käyttämään uimakouluohjaajien kouluttamiseen ja uimakouluissa ja uintivalmennuksessa tarvittaviin välineisiin: sukelluslelut, räpylät, lättärit, vetoköydet, yms.
V. ja U-seura Kempeleen Kiri r.y. Haemme tukea Kempeleen Kirin pesäpallon junioritoimintaan. Liikutamme lapsia kaikissa ikäluokissa 5-vuotiaista alkaen. Tässä maailman tilanteessa kustannusten nousu koskettaa jokaista kotitaloutta. Tuella voimme osaltamme hillitä harrastuskustannusten nousua.
VIHILUODON KYLÄYHDISTYS RY Hiihtoladut ja luistinkentän sekä rusettiluistelu- ja pipolätkäkentän teko ja ylläpito sekä lasten hiihtokilpailu tapahtumassa.
Lasten Tour de Kids pyöräilytapahtuman ja Lasten liikuntakerhon järjestäminen kesällä.

Jäsenalue 4

Alatornion Pirkat Tuki käytettäisiin harrastusmaksujen kohtuullistamiseen, leirityksiin ja kilpailutoimintaan.
Football team Tornio ry Tuki käytettäisiin lasten, 15-18 vuotiaiden tyttöjen futsal koulutukseen.
Kasvatamme ja luomme tytöille mahdollisuuden ja väylän jatkaa futsalin kautta rakasta harrastusta aina naisten futsal-liigatasolle asti. Lisää harrastajia tarvitaan, koska  harrastajamäärä alueella vähenee. Toteutamme matalankynnyksen koulutusta.
Hetan Hukat ry Hetan Hukat ry toimii Enontekiöllä Hetassa järjestäen liikuntakerhoja lapsille ja nuorille. Toimintamme on kaikille avointa ja kerhomme toimivat vapaaehtoisvoimin. Meille on tärkeää saada lapsille onnistumisen tunteita sekä sytyttää kipinä liikkumiseen. Avustuksella ostaisimme uusia välineitä.
Hiilimön Erästäjät ry Järjestämme nuorille erätoimintaa yhdessä muiden alueen toisen kalaseuran kanssa. Kalastusopetusta uistelu-, onki- ja pilkkikisoja sekä ampumatoimintaa. Haluamme ohjata ja kannustaa nuoria harrastamaan kalastusta ja liittymään seuroihin.
Hyvän mielen Hevostelijat ry Tuki käytettäisiin vuoden 2024 hevosmessuille osallistumiseen. Menossa varainhankinta tarkoituksena kerätä varoja, jotta mahdollisimman moni halukas yhdistyksen jäsen pääsisi vihdoin haaveidensa messumatkalle.
Kalli, SBD snowboard dudes ry Tuella voisimme käyttää lapsia ja nuoria liikuntahalleissa ns. kuivaharjoittelemassa oikeanlaista hyppimistä ja alastuloa, sekä pystyisimme tukemaan rahallisesti kilpailuissa kulkevien nuorten taivalta.
Kallin Kanervat ry Partiossa lapset ja nuoret oppivat monipuolisia taitoja. Haluamme mahdollistaa partion jokaiselle lapselle ja nuorelle pitämällä osallistumismaksut mahdollisimman pieninä. Tuki partiotoiminnassa käytettäisiin suoraan retkeily- ja leiritoimintaan sekä jokaviikkoisten partioiltojen toteutukseen.
Karungin Kataja Ry Seurassa liikutaan liikuntaleikkikerhon, hiihdon, yleisurheilun ja salibandyn parissa.
Tuki käytettäisiin hiihdon, salibandyn ja kerhojen juokseviin kuluihin.
Tuella saadaan pidettyä kulut matalana ja kaikki lapset saavat harrastaa matalan kynnyksen periaatteella.
Kemin Into ry voimistelu Kemin Into ry on Meri-Lapin alueella ainut joukkuekilpavoimistelua harrastava seura, johon kuuluu 4 kilpailujoukkuetta sarjoissa 8-16v. Tuki käytettäisiin joukkueiden kilpailumatkojen kustannuksiin. Viime vuonna matkakustannuksia kertyi yli 11 000€.
Kemin Lämärit ry Tuki käytettäisiin nuorten jääkiekkoilijoiden ja cheerleading harrastajien oheisharjoittelutarvikkeisiin sekä laajennetun toiminnan tuomiin tilavuokriin.
Kemin Naisvoimistelijat ry Tuki käytettäisiin laadukkaan lasten liikunnan toteuttamiseen sekä liikuntavälineisiin. Tarjoamme tasokasta toimintaa koulutetuilla ohjaajilla, mutta kohtuullisin kustannuksin. Seuran johtokunta toimii täysin vapaaehtoisesti, hoitaen käytännön organisoinnin.
Kemin Palloseura ry Tuki käytetäisiin valmentajien ja vapaaehtoistoimijoiden kouluttamiseen sekä matalankynnyksen harrastetoiminnan kehittämiseen ja välinehankintoihin.
Kemin Pöytätennisseura ry Haemme tukea nuorisotyön laadun parantamiseen ja välinehankintoihin, johon kuuluisivat mailat, pallot, verkot ja pöydät. Myös junioreiden kisamatkat ovat mahdollisia avustuskohteita.
Kemin Työväen Uimarit ry. Korona aikana lasten ja nuorten uimataito on hälyttävästi laskenut. Tuen KemTU käyttäisi nuorten uimakoulujen käynnistämiseen. Talousalueellamme on paljon uimataidottomia 10-17-vuotiaita lapsia ja nuoria. Haluamme saada heidät mukaan, jotta jokainen pysyy tarvittaessa pinnalla.
Kolarin Työväen Urheilijat Ry Tukisumma tullaan kokonaisuudessaan käyttämään jääkiekkojunioreiden hyväksi. Summalla voimme ostaa varusteita seuralle, josta voimme lainata niitä tarvitseville. Lisäksi tukisummasta osa käytetään matkakustannuksiin, kun joukkueet reissaavat muille paikkakunnille pelaamaan.
Kontionkadun asukaspuisto ry Järjestämme yhteisöllistä toimintaa ja tapahtumia Kontionkadun asukaspuistossa Kemissä. Tapahtumamme ovat kaikille avoimia ja pääsymaksuttomia. Tuki mahdollistaisi esimerkiksi uudenvuoden ilotulituksen ja muita kivoja yhteisöllisiä tapahtumia.
Laivakankaan Ravinuoret Tuki käytettäisiin ravinuorten koulutuksiin ja viikottaiseen kerhotoimintaan.
Meri-Lapin Golfklubi Ry. Olemme Tähtiseura. Talvisin harjoittelemme simulaattorissa, pelaamme lähipelihallissa ja harrastamme myös muita liikuntalajeja monipuolisesti. Ohjaajina toimivat opetusalan ammattilaiset. Otamme mukaan myös erityislapsia ja maahanmuuttajia. Haemme tukea halli- ja ohjausmaksuihin.
Meri-Lapin ratsastajat ry. Tuki käytettäisiin alle 16-vuotiaiden jäsenten valmennukseen kaudella 2024.
Meri-Lapin Taitoluistelijat Kilpailemme samoissa kisoissa kuin Etelä-Suomen suuret luisteluseurat, joten kaikki kilpailut ovat pitkien matkojen päässä. Haemme tukea kaikin puolin nousseisiin kisamatkakustannuksiin, jotta jatkossakin meillä olisi lapsia ja nuoria tämän upean lajin parissa.
Pellon Ponsi Mahdollinen tuki tullaan käyttämään täysimääräisesti välineiden hankintaan, harrastamisen mahdollisuuksien luomiseen mm .tekemällä uusia suunnistuskarttoja kaikkien Pellolaisten  käyttöön, turvataan myös kunnan ulkopuolelle suuntautuvien pelimatkojen ym. toteutuminen
Pohjan tytöt ja sissit ry Tukisumma käytetään koko lippukuntaa koskettaviin tapahtumiin, joihin osallistuvat eri
ikäryhmissä 7 – 17 vuotiaat partiolaiset. Lähtökohtamme on, että Pohjan Tytöt ja Sissit
tarjoavat sellaista toimintaa, että kaikilla partiotoimintaan tulevilla lapsilla ja nuorilla on
Pohjoisen Yhden Vanhemman perheet ry Yhden vanhemman perheiden nuorille vertaistuki- ja virkistystoimintaa. Osallistumista lähisaariston risteilylle ja ruokailua yhdessä merellä. Nuorille discon järjestämistä alueen toimijoiden kanssa.
Pohjolan Tytöt ry Haemme partiolippukunnan lasten ja nuorten retkiin avustusta, jotta saamme pidettyä kustannukset matalana. Tällöin mahdollistamme kaikkien mukana olevien lasten ja nuorten mukaan pääsemisen retkelle.
Simon Kiri ry Juniorivalmentajien koulutuksiin, juniorivalmentajien korvauksiin, juniorijoukkueiden matka-avustuksiin leireille, seuran tuomareiden tuomarikortteihin, juniorivalmentajien leiripasseihin.
Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry/ Lapin piiri ry Lasten ja nuorten (7-14v) leiritoiminnan järjestäminen, jossa yhteisöllisyys, hyvinvoinnin edistäminen ja liikunta ovat tärkeimmät elementit.
Matalan kynnyksen toimintaa edullisesti, jotta mahdollisimman moni voi osallistua.
Tanssikoulu Stage oY Merja ja Leea Hamarin v 2008 perustama tanssikoulu Stage hakee tukea yhteisöllisen 15-vuotis tapahtuman järjestämiseen, jolla stagelainen historia tulisi esille myös uusille oppilaille ja heidän perheilleen.
Tihc Power Girls / Tornion Ice Hockey Club Ry Tihc Power Girls  on matalankynnyksen tyttökiekko jossa pelaa 15 eri ikäistä tyttöä.
Tuki käytetään pelkästään tyttökiekon vahvistamiseen alueella sekä siihen että saisimme tyttöjä lisää jääkiekon pariin.
Tmi Omataivainen Tunturi-Lapin alueella lasten suunnistuskoulut ovat olleet suosittuja. Tuki kohdentuisi varustehankintoihin millä suunnistuskouluista ja itse suunnistuksesta tulee hauskaa, melkein kuin salapoliisiseikkailua.
Tornion 4H-yhdistys ry Haemme tukea lasten ja nuorten 4H-toiminnan organisointi- ja toteutuskuluihin, pääasiassa kerhoihin, leireihin ja koulutuksiin. Kerhoissa ja leireillä lapset oppivat arjen taitoja tekemällä oppien. Työelämäkoulutuksissa saadaan taidot työskennellä ohjaajina, työpalvelussa tai 4H-yrittäjinä.
Tornion Ice Hockey Club ry Tuki tullaan käyttämään seuran juniorijoukkueiden hyväksi. Juniorijoukkueita seurassa on 7 kpl sekä kiekkokoulu ja he ansaitsevat kaiken mahdollisen tuen toiminnalleen.
Tornion jalkapalloklubi ry Seurassamme kaikki pelaa-periaatteella haluamme antaa mahdollisuuden edulliseen jalkapallon harrastamiseen matalalla kynnyksellä. Meillä on 6 juniorijoukkuetta, joita pyöritetään vapaaehtoistyöllä ja halulla saada liikuttaa paikallisia lapsia.
Tornion Lentis -88 ry Tuki käytetään lyhentämättömänä juniorilentopallotoiminnan pyörittämiseen -mm. hallivuorojen maksuun ja pallojen ostoon. Haluamme pitää harrastuskustannukset matalina niin, että jokaisella halukkaalla on mahdollisuus harrastaa lentopalloa.
Tornion uimaseura ry Tornion uimaseura on keskittynyt lähinnä lasten uinnin opetukseen sekä uintiharrastuksen tarjoamiseen nuorille. Avustus käytettäisiin niin että voimme pitää harrastusmaksut ja kilpailevien uimareiden omavastuut kohtuullisina, jotta mahdollisimman moni pystyisi harrastamaan uintia.
Veitsiluodon Kalamiehet ry Tuen avulla toteuttaisimme maksuttoman lasten ja nuorten kalastustapahtuman jossa mahdollisimman moni pääsee tutustumaan kalastusharrastukseen, kalastavaan yhdistykseen ja yhteisöön.
Veitsiluodon Kisaveikot ry Tuki käytetään yleisurheilun matalan kynnyksen iloisen ja monipuolisen harrastustoiminnan ylläpitämiseen. Seura pitää kausimaksut ja osallistumismaksut alhaisina, jotta mahdollisimman monet lapset ja nuoret pääsevät mukaan ohjattuun harrastustoimintaan. Tuki käytetään lasten ja nuorten hyväksi.
Vesaisten Lapin Piiri ry Tuki käytetään lasten, nuorten ja perheiden toiminnan järjestämiseen Lapin alueella. Tuen avulla saamme osallistumismaksuja alaspäin ja tapahtumat saavutettavimmiksi.
Ylitornion 4H yhdistys ry Ylitornion 4H yhdistys, järjestää kerho ja kurssi toimintaa peruskoulu ikäisille. Alakoululaisille kerhoja ja koulu yhteistyössä esim. kierrätysneuvontaa ja pienet kotityöt neuvontaa. Yläkoululaisille esim. metsäpäivä, yrityskurssi ja ajokortti työelämään koulutusta
Ylivoli ja Etpo72 Tuki jaettaisiin tasan Ylivolin ja Etpo72 kanssa. Ylivolilla tuki käytettäisiin välineistön korjaamiseen ja uusimiseen. Etpo72 tuki käytettäisiin juniorityön kehittämiseen mm valmentajakoulutuksiin, juniorijoukkueiden sarjakulujen pienentämiseen, leijonakiekkokouluun ja tapahtumien järjestämiseen.
Ylläksen Nousu ry Lasten -ja nuorten urheilutoimintaan.
Hankimme välineitä, salibandy mailoja, maalivahdin varusteet, peliasuja lapsille.
Sekä rahaa käytettäisiin kilpailumatkoihin.
Lapissa pitkät välimatkat, joten kustannukset ovat isoja.

Jäsenalue 5

Aavanvalkea ry Uusin rovaniemeläinen sekapartiolippukunta Aavanvalkea ry hakee avustusta oman puolijoukkueteltan hankintaan. Teltan avulla pystymme tarjoamaan elämyksellisempiä luonto- ja retkeilykokemuksia nuorille partiolaisillemme.
Arctic Cheer All-Star ry Mahdollinen tukisumma summasta riippuen käytettäisiin harjoituksissa käytettävään akrovälineeseen tai uusien cheermattojen hankintaan.
Arctic Volley Rovaniemi ry Tukemalla Arctic Volleyta mahdollistat sen, että tulevaisuudessa pohjoinen lentopallokenttä loistaa taas tuhansien revontulten voimalla! Haluamme mahdollistaa lapsille ja nuorille edullisen harrastusmahdollisuuden ammattitaitoisten valmentajien ohjauksessa!  #tuhannenrevontulenvoimalla
FC Kurenpojat ry Tuki käytettäisiin pudasjärveläisten lasten ja nuorten liikkumisen ja harrastamisen mahdollistamiseen. Sillä katettaisiin mm. kenttä- ja salimaksuja sekä hankittaisiin harrastusvälineitä. Tuen avulla varmistettaisiin mahdollisimman monen lapsen osallistuminen toimintaan huoltajien varallisuudesta riippumatta.
FC Santa Claus Napapiiri Ry Tuki käytettäisiin täysimääräisesti lasten jalkapalloharrastuksen kehittämiseen. Tämänkaltaiset tuet auttavat pitämään kulut alhaisempina ja mahdollistavat usean lapsen harrastamisen. Juniorityömme on seuramme kivijalka ja sitä vahvistamalla luomme entistä paremman paikan harrastaa.
Koyama ry Tuki käytettäisiin vähävaraisten tukemiseen. Haluamme mahdollistaa myös niiden harrastetoiminnan, joilla siihen ei muuten olisi varaa. Tuki kohdennettaisiin lapsiin ja heidän harrastemaksuihinsa sekä liikuntavälineisiin.
Kuvataideyhdistys Maahiset ry Sampokeskuksessa näyttelyn yhteydessä saavat lapset piirtää ohjaajan mukana.. marraskuu ehkä osan joulukuuta, mukana myös joulumuori, talvella lumenveistoa Ukrainan lapsille koskipuistossa. Viimeksi oli 30–40..ehkä myös rautatieasemalle veistoksia lasten kanssa
Lapin Ampujat ry Järjestämme nuorille, aikuisille, ikääntyville sekä vammaisryhmille ammunnanohjaamista. Tuki käytettäisiin välineistön, ilma-aseiden luotien, ampujan varusteiden ja rataolosuhteiden kehittämiseen.
Lapin Lukko ry, nyrkkeilyjaosto Aikuisryhmien lisäksi nuorille on tällä hetkellä kolme kuntoryhmää, nuoria treenaa myös kilparyhmässä. Kysyntää olisi myös lasten (7-9 v.) ja erilliselle tyttöjen ryhmälle. Pyrimme pitämään harrastajilta perittävät maksut mahdollisimman alhaisina ja harrastamisen kynnyksen matalana.
Lapin Lukko ry/yleisurheilu Tuki käytettäisiin lasten ja nuorten laadukkaan ohjauksen ja valmennuksen tukemiseen, jotta kykenemme pitämään harrastusmaksut kohtuullisina.
Lapin Yleisurheilu ry Tuella tehtäisiin seurakäyntejä, koulutettaisiin ohjaajia ja toimijoita seuroihin.
Napapiirin Pantterit ry Tuen käyttökohteena ovat Napapiiriin Panttereiden juniorijoukkueet. Tuki käytetään liikuntaharrastamisen kustannusten alentamiseksi, jolloin jokaisella on yhdenvertainen mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa eikä harrastuskulut olisi osalle este aloittaa tai johtaisi jääkiekon harrastamisen lopettamiseen.
Napapiirin Pesis-Team ry. Napa-Pesis on Suomen pohjoisin pesäpallojoukkue. Nuorisotyö on tärkeä osa seuran toimintaa, ja toiminnassa on vuosittain mukana noin 130 junioria. Tuella mahdollistamme nuorten liikuntaharrastuksen ja kansallispeliimme tutustumisen hyvähenkisessä joukkueessa matalalla kynnyksellä.
Napapiirin Pojat ry Tukea käytetään lasten ja nuorten partiotoiminnan harrastamisen mahdollistamiseksi viikkotoiminnassa, leireillä ja varustehankinnoissa ja ryhmien viikonloppuretkien ruokahankinnoissa. Lisäksi tuetaan vähävaraisia perheitä mm. leirimaksujen hyvittämisellä.
Oikaraisen Haka ry Tuki käytettäisiin lasten ja nuorten liikuntakerhon kuluihin ja hankintoihin, mm. pelivälineisiin, mahdollisiin matkakuluihin ja pääsymaksuihin (esim. liikuntaretki Santa Sportille tutustumaan eri liikuntalajeihin).
Ounasvaaran Atleetti Klubi ry Seura järjestä lapsille leirejä, harjoituksia ja kilpailutoimintaa. Toiminta vaatii rahaa kulujen kattamiseen. Seura hakee avustuksia jotta harrastamismaksut pysyvät kohtuullisina, Seura laittaa kaiken hankkimansa rahan toimintaan, loput jokainen harrastaja maksaa omavastuu osuutena,
Ounasvaaran Hiihtoseura ry OH:n Hiihtokoulussa ensikosketuksen hiihtoon saa lähes 100 lasta. Tuki käytetään hiihtokoulun kehittämiseen monipuolisen, elinikäisen liikuntaharrastuksen tuomiseksi yhä useamman ulottuville ja ensi askelten mahdollistamiseen maastohiihdon parissa.
Pohjan Koitto Ry Pohjan Koitto käyttäisi tuen matalan kynnyksen seuraleirin järjestämiseen, johon voisivat osallistua kaikki seuran lapset ja nuoret tasosta riippumatta ilman kilpailullista panosta. Tuki auttaisi pitämään osallistujien omavastuun pienenä.
Pudasjärven 4H-yhdistys ry. Pudasjärven 4H-yhdistys järjestää ympäri vuoden monipuolista toimintaa lapsille ja nuorille.
Mahdollinen tuki käytetään lasten ja nuorten kerho-, leiri- ja retkitoimintaan sekä erilaisiin nuorten toivomiin harrastekursseihin.
Pudasjärven Urheilijat ry Lentopallokerhoihin välineitä. Osallistuminen Powercupiiin. Hiihtokilpailujen järjestäminen. Yleisurheilukerhojen ja leirien järjestäminen. Voimistelukerhojen järjestäminen. Voimistelunäytöksen järjestäminen. Siimaritoiminnan järjestäminen
Ranuan 4H-yhdistys Ry Tuki käytettäisiin teemalliseen nuorten Cafen toimintaan.
Cafe kokoontuisi kevään aikana, joka toinen viikko 2h ja siellä olisi aina jokin teema esim. kokkaus-ilta, peli-ilta, kädentaidot-ilta, disko-ilta yms. Cafe on kaikille avoin ei edellytä 4H-jäsenyyttä.
Ranuan Peura Ry. Tarvitsemme tukea hankintoihin, jotta voimme toteuttaa uusia liikuntaryhmiä. Perinteisten lajien rinnalle ihmisillä olisi kiinnostusta kamppailulajien harrastamiselle. Ohjaajien kouluttaminen vaatii resursseja. Yleisurheilu ja juoksutapahtumien kehittäminen on meille yksi tärkeä kohde.
Rops soveltava jalkapallo Tuki käytettäisiin erityistä tukea tarvitsevien lasten, nuorten ja aikuisten jalkapalloharrastuksen kustannuksiin. Esim. pelimatkojen kustannuksiin. Rops soveltavassa joukkueessa harjoittelee ja pelaa noin 40 paraurheilijaa.
Rovalan Nuoret ry Toiminta on kaikille lapsille maksutonta. Tuen avulla uusimme ja lisäämme harrastustoiminnassa tarvittavia välineitä ja materiaaleja. Jatkossa haluamme mahdollistaa myös harrastusvälineiden lainaamisen kerhotoiminnan ajaksi, joka lisää yhdenvertaisuutta ja osallistumismahdollisuuksia.
Rovaniemen NMKY ry Tuki on tarkoitus käyttää kausimaksujen huojennukseen lapsille ja nuorille, jotta kaikilla on mahdollisuus harrastukseen riippumatta perheen taloudellisesta tilanteesta.
RoNMKY ry on voittoa tavoittelematon koripalloseura, jonka tavoitteena on aktiivisesti liikuttaa yli 300 jäsentämme viikottain.
Rovaniemen Palloseura ry Tuki kohdistetaan suoraan lyhentämättömänä lasten ja nuorten monipuolisen harrastustoiminnan toteuttamiseen ja sen kehittämiseen.
Rovaniemen Pöytätennis -60 ry Lasten ja nuorten matalan kynnyksen pöytätennisharrastuksen järjestäminen ja kehittäminen.
Rovaniemen Reipas ry Rovaniemen Reipas järjestää painonnostossa ja nyrkkeilyssä lapsille ja nuorille puntti- ja nyrkkeilykouluja.
Mahdollinen tuki suunnataan lasten ja nuorten puntti- ja nyrkkeilykoulujen varuste- ja kalustohankintaan.
Rovaniemen Taitoluistelijat ry Arinan Pidetään yhdessä pohjoisen puolta-tuen seura kohdentaisi alle 16-vuotiaiden lasten ja nuorten ohjaajien ja valmentajien koulutus- ja palkkauskuluihin. Valmentajamme osallistuvat säännöllisesti Suomen Taitoluisteluliiton koulutuksiin.
Rovaniemen Verkkopalloseura ry Tuen avulla lisätään lapsille ja nuorille suunnattua matalan kynnyksen harrastustoimintaa ja pelipäiviä. Tennis on koukuttava harrastus, jonka voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa!
Rovaniemen Voimistelu ja Liikunta ry Tänä vuonna 75 vuotta täyttävä Rovaniemen Voimistelu ja Liikunta ry (RoiVoLi) hakee tukea lasten voimisteluharrastuksen kehittämiseen. Haluamme jatkossakin tarjota kaikille lapsille kohtuuhintaisen ja laadukkaan harrastusmahdollisuuden.
Rovaniemen vuoristoklubi ry RVK tarjoaa matalan kynnyksen kiipeilyharrastuksen kautta nuorille mahdollisuuden löytää liikkumisen ilo ja terve elämäntapa. Tuki käytetään lasten ja nuorten kiipeilyryhmien lisäämiseen ja kehittämiseen sekä juniorikiipeilijöiden varustehankintoihin ympärivuotisen harrastamisen tueksi.
Rovaniemi Nordmen ry Rovaniemi Nordmen käyttää saamansa tuen junioreiden valmennukseen ja varusteisiin. Haluamme olla halvin joukkueurheilulaji perheille Rovaniemellä. Hinnat on karannut käsistä ja haluamme olla tästä poikkeus.
Santa Claus Ski Team ry Tanja Poutiainen Sporttikerho on 5-10 vuotiaille lapsille tarkoitettu kerho. Pääpaino on alppihiihdossa. Kerhossa ohjaajina ovat aktiiviset nuoret. Lapset saavat ohjausta liikuntaan ja halutessaan jatkavat alppihiihdon urheilijapolkua.  Arvot yhteisöllisyys, turvallisuus, tasa-arvo ja monipuolisuus
Santa´s United ry Seura käyttää tuen Tukirahaston kautta vähävaraisille ja lasten ohjaajien kouluttamiseen.
Santa´s United Tukirahasto tukee vuosittain vähävaraisia lajin harrastajia. Tukea annetaan harrastusmaksuihin ja välinekustannuksiin tasapuolisuuden tukemiseksi.
Siepakat ry Kansantanssi- ja musiikkiryhmä Siepakat koostuu kaikenikäisistä harrastajista. Tuen avulla haluamme alle 16-vuotiaiden ryhmien harrastus- ja reissumaksujen pysyvän kohtuullisina. Tällöin takaamme jokaiselle mahdollisuuden kansantanssiin ammattitaitoisten opettajien käsissä Siepakoissa.
Taipumattomat ry Taipumattomat haluaa olla seura, johon jokaisella tytöllä ja pojalla on mahdollisuus tulla tutustumaan ja harrastamaan matalalla kynnyksellä. Järjestämme loppuvuonna sekä keväällä ilmaisia kokeilukertoja, jossa lapset voivat kokeilla olisiko voimistelu se oma juttu.
Taito Lappi ry / Käsityökoulu Peukku Käsityökoulu Peukun lasten ja nuorten ryhmien väline- ja materiaalihankintoihin.
Vikajärven koululaiset/vanhempaintoimikunta Tuella järjestettäisiin vikajärven koululle viikottainen ohjattu harrastustoimi koululaisille. Kaikki harrastustoimet sijaitsevat kaupungissa eikä välimatkojen ja kustannusten takia monella ei ole mahdollisuutta siellä asti kulkea. Tällä saataisiin edes yksi oikea harrastus lapsille.

Jäsenalue 6

Ailigas-sääsket ry Tuki käytettäisiin Karigasniemen seudun kerhotoiminnan rahoittamiseen. Tuella mahdollistettaisiin henkilö pitämään viikoittain 2 x 1,5 h lapsille liikuntakerhoa, sekä ylläpidettäisiin murtomaahiihtolatuja kolmantena vuonna peräkkäin omilla kelkoilla.
Inarin Ilves Ry Tuen avulla tarjoaisimme joululahjaksi Inarin ja Utsjoen eskari-3. luokkalaisille toiminta- ja turnauspäivän joulukuussa Nuorisokeskus Vasatokassa. Päivän tavoitteena on innostaa lapsia monipuolisen liikunnan pariin, tutustua uusiin kavereihin, syödä hyvää ruokaa ja viettää mukavaa yhteistä aikaa.
Kittilän 4H-yhistys ry Kittilän 4H järjestää monipuolista kerhotoimintaa Kittilän kunnan alueella.
Kittilän 4H toimii Kittilässä ns. teemakerhot sekä Kittilän sivukylissä ns. touhukerhot. Lapsia toiminnassa on n. 300 kerholaista, joita ohjaa palkatut sekä koulutetut ohjaajat.
Kittilän Vapaaehtoinen Palokunta ry. VPK harrastus on nuorille ilmainen ja palokunta tarjoaa tarvittavat varusteet. Viikkoharjoitusten lisäksi tehdään parin päivän mittaisia yhteisiä retkiä sekä vuosittaisia pidempiä kesäleirejä. Sirkasta Kittilään on kuljetus. Rahoitus toimintaan saadaan varainhankinnoilla sekä avustuksilla.
Kätkän kävijät ry Lippukuntamme kämpällä pitäisi tehdä kunnostustöitä ja tarvitsisimme sinne lisää polttopuita. Ryhmät tekevät kämpälle viikonloppuretkiä ja joskus siellä pidetään myös kokouksia, koska se sijaitsee melko lähellä Kittilän keskustaa. Meillä ei ole tällä hetkellä ollenkaan toimitiloja.
Lapin Sudet ry Lapin Sudet ovat yleisseura joka järjestää liikuntaa lapsista aikuisiin. Tukea käytettäisiin suunnistajille uusiin karttoihin, lentopalloilijoille uusiin varusteisiin ja muihin kuluihin mm. matkakuluihin ja jumppareille uusiin tarvikkeisiin.
Ohcejoga gievrrat ry Tuki käytettäisiin Pohjoisen Vahvin -lasten tapahtuman järjestämiseen, liikunnalliseen aktiviteettiin sekä välipalatarjoiluun.
Salibandyseura sb-69 ry Meille kohdennettu avustus käytettäisiin juniorijoukkueiden joukkuepaitojen/tiimipaitojen hankintaan. Juniorijoukkueet ovat mahdollisesti tulevaisuudessa lähdössä pelaamaan Lapin mestaruussarjaa, joten pelivaatteet ovat tarpeen.
Sodankylän Kisasiskot Tuki käytetään lasten liikunnan kehittämiseen ja  liikunnallisiin tapahtumiin!
Sodankylän Pallo ry Pelireissujen linja-autokuljetuksiin
Tunturi-Kiekko Hankkisimme varusteita yhteiseen käyttöön, jotta uudet harrastajat voivat kokeilla seuran välineitä ennen omien hankkimista. Tämä madaltaisi kynnystä tulla kokeilemaan lajia turvallisesti.
Tähti-Volley ry Tuki tullaan käyttämään seuran junioreiden Junnuvaskooliturnauksen osallistumismaksuun ja siihen liittyvään matkakuluun. Junnuvaskooli on lentopalloturnaus, johon seuran nuorimmat lentopalloilijat pääsevät osallistumaan matalalla kynnyksellä ja edullisesti.
Utsjoen Kuohu r.y. Tulemme lisäämään lentopalloharrastustoimintaa kunnostamalla Utsjoen kunnan rantalentopallokenttää ja kehittämällä sen lähialuetta houkuttelevammaksi ja paremmaksi paikaksi järjestää rantalentopalloturnauksia ja muita liikuntatapahtumia.