Omistajien Bonushaaste

Omistajien Bonushaaste -videosarjassa seurataan puolen vuoden ajan kolmea porukkaa, joista jokainen on oman haasteensa edessä. Mukana ovat oululaiset kaverukset Lotta Pekkala ja Miia Heinonen, Keskitalon viisihenkinen perhe Ritaharjusta sekä kempeleläinen Stjerna-Kinnusen perhe, johon kuuluu neljä henkilöä.

Lotta & Miia

Kaverukset Lotta Pekkala ja Miia Heinonen asioivat kevään ja kesän aikana mahdollisimman monessa Osuuskauppa Arinan eri toimipaikassa. He kasvattavat omaa ymmärrystään siitä, mistä kaikkialta Bonusta saa ja oppivat, että jokainen pienikin ostos vaikuttaa omaan Bonuskertymään.

Keskitalon perhe

Keskitalon perhe eli vanhemmat Hanna ja Mikko sekä lapset Isla, Milo ja Teo keskittävät haasteen aikana perheensä ostokset Osuuskauppa Arinaan ja haastavat itsensä tarkkailemaan, kuinka paljon keskittäminen kannattaa.

Kinnusten perhe

Tiina Stjerna-Kinnunen sekä Juho, Pyry ja Rasmus Kinnunen ottavat haasteekseen suosia enemmän kotimaista ruokaa. Perhe on kokenut kotimaisen ruoan kalliimmaksi kuin ulkomaisen. He ottavat nyt haasteen vastaan ja katsovat, miltä ruokakori haasteen päätyttyä näyttää ja mitä se maksaa.