Omistajien tarinat

Omistajien Bonushaaste

Omistajien Bonushaaste -videosarjassa seurataan puolen vuoden ajan kolmea porukkaa, joista jokainen on oman haasteensa edessä. Mukana ovat oululaiset kaverukset Lotta Pekkala ja Miia Heinonen, Keskitalon viisihenkinen perhe Ritaharjusta sekä kempeleläinen Stjerna-Kinnusen perhe, johon kuuluu neljä henkilöä.

Kinnusten perhe

Tiina Stjerna-Kinnunen sekä Juho, Pyry ja Rasmus Kinnunen ottavat haasteekseen suosia enemmän kotimaista ruokaa. Perhe on kokenut kotimaisen ruoan kalliimmaksi kuin ulkomaisen. He ottavat nyt haasteen vastaan ja katsovat, miltä ruokakori haasteen päätyttyä näyttää ja mitä se maksaa. 

”Jännä nähdä, kuinka paljon kotimaista pystyy lisäämään ruokakoriin, ja onko sillä niin paljon vaikutusta kustannuksiin kuin on mieltänyt aikaisemmin”, pohdiskelee Juho Kinnunen.

”Toivomme myös, että haasteesta jää perheeseemme pysyvämpiä käytäntöjä kotimaisten tuotteiden hyödyntämisessä”, jatkaa Tiina Stjerna-Kinnunen.

Kaverukset Lotta & Miia

Kaverukset Lotta Pekkala ja Miia Heinonen asioivat kevään ja kesän aikana mahdollisimman monessa Osuuskauppa Arinan eri toimipaikassa. He kasvattavat omaa ymmärrystään siitä, mistä kaikkialta Bonusta saa ja oppivat, että jokainen pienikin ostos vaikuttaa omaan Bonuskertymään. 

”Odotan innolla tältä haasteelta sitä, mitä hyötyä S-Etukortista oikeasti on, kun keskittää ostokset Arinan paikkoihin”, toteaa Lotta Pekkala.

”Yhdessä hoksaamme varmasti uusia paikkoja, mistä Bonusta saa, ja saamme aikaan myös keskinäistä kilpailua”, naurahtaa Miia Heinonen.

Keskitalon perhe

Keskitalon perhe eli vanhemmat Hanna ja Mikko sekä lapset Isla, Milo ja Teo keskittävät haasteen aikana perheensä ostokset Osuuskauppa Arinaan ja haastavat itsensä tarkkailemaan, kuinka paljon keskittäminen kannattaa.

”On kiinnostava nähdä, minkälaiseen ruokaa meillä menee rahaa ja kuinka paljon keskittämisellä voi säästää”, pohdiskelee Mikko Keskitalo.

”Tämä on meille eräänlainen ihmiskoe, koska emme ole aikaisemmin oikeastaan ikinä keskittäneet ostoksia millekään tietylle ketjulle”, summaa Hanna Keskitalo.

Seuraa Omistajien Bonushaastetta tällä sivulla sekä somekanavissamme!