Omistajien Bonushaaste

Omistajien Bonushaaste -videosarjassa seurataan puolen vuoden ajan kolmea porukkaa, joista jokainen on oman haasteensa edessä. Mukana ovat oululaiset kaverukset Lotta Pekkala ja Miia Heinonen, Keskitalon viisihenkinen perhe Ritaharjusta sekä kempeleläinen Stjerna-Kinnusen perhe, johon kuuluu neljä henkilöä.

Keskitalojen perhe

Keskitalon perhe eli vanhemmat Hanna ja Mikko sekä lapset Isla, Milo ja Teo keskittävät haasteen aikana perheensä ostokset Osuuskauppa Arinaan ja haastavat itsensä tarkkailemaan, kuinka paljon keskittäminen kannattaa.

”On kiinnostava nähdä, minkälaiseen ruokaa meillä menee rahaa ja kuinka paljon keskittämisellä voi säästää”, pohdiskelee Mikko Keskitalo.

”Tämä on meille eräänlainen ihmiskoe, koska emme ole aikaisemmin oikeastaan ikinä keskittäneet ostoksia millekään tietylle ketjulle”, summaa Hanna Keskitalo.

Kannattaako keskittäminen? Osa 1/4

Omistajien Bonushaasteen ensimmäisessä osassa Keskitalon perhe jakaa tunnelmiaan haasteen vastaanottamisesta. Perhe suunnittelee myös sitä, miten he lähtevät etenemään haasteen osalta ja kuinka seuraavat keskittämisestä saatavia hyötyjä.

Kannattaako keskittäminen? Osa 2/4

Omistajien Bonushaasteen toisessa osassa kurkataan Keskitalon arkeen haasteen äärellä ja käydään ensimmäistä kertaa koko perheellä ruokaostoksilla.

Millaisia ahaa-elämyksiä keskittäminen on saanut aikaan? Entä kenen mielestä kaupan karkkihyllyt on parasta?

Kannattaako keskittäminen? Osa 3/4

Omistajien Bonushaasteen kolmannessa osassa Keskitalot kertovat, millaisia säästöjä he ovat keskittämisen myötä tehneet. Myös keväällä avattu Prisma Linnanmaan ruoan verkkokauppa on tuonut rytmiä perheen arkeen.

Mihin yhteiseen kivaan perhe aikoo käyttää kertyvät Bonukset? Entä miten keskittäminen liittyy perheen kesäsuunnitelmiin?

Kannattaako keskittäminen? Osa 4/4

Omistajien Bonushaasteen viimeisessä osassa Keskitalon perhe summaa puolen vuoden aikana kertyneitä oivalluksia omistajuuden hyödyistä. Jaksossa myös selviää, miten perheen kulutuskäyttäytyminen on muuttunut haasteen myötä ja minne kaikkialle perhe on keskittänyt.

Kuinka hyvin Keskitalot onnistuivat ihmiskokeeksikin nimeämässään haasteessa? Lasten haaveilema Nintendo Switch on luvattu hankkia vuodessa kertyvillä Bonuksilla – miltä tilanne näyttää?

Katso Lotan ja Miian Bonushaaste
Katso Kinnusten perheen Bonushaaste