Omistajien Bonushaaste

Omistajien Bonushaaste -videosarjassa seurataan puolen vuoden ajan kolmea porukkaa, joista jokainen on oman haasteensa edessä. Mukana ovat oululaiset kaverukset Lotta Pekkala ja Miia Heinonen, Keskitalon viisihenkinen perhe Ritaharjusta sekä kempeleläinen Stjerna-Kinnusen perhe, johon kuuluu neljä henkilöä.

Kaverukset Lotta & Miia

Kaverukset Lotta Pekkala ja Miia Heinonen asioivat kevään ja kesän aikana mahdollisimman monessa Osuuskauppa Arinan eri toimipaikassa. He kasvattavat omaa ymmärrystään siitä, mistä kaikkialta Bonusta saa ja oppivat, että jokainen pienikin ostos vaikuttaa omaan Bonuskertymään.

”Odotan innolla tältä haasteelta sitä, mitä hyötyä S-Etukortista oikeasti on, kun keskittää ostokset Arinan paikkoihin”, toteaa Lotta Pekkala.

”Yhdessä hoksaamme varmasti uusia paikkoja, mistä Bonusta saa, ja saamme aikaan myös keskinäistä kilpailua”, naurahtaa Miia Heinonen.

Mistä kaikista eri paikoista saan Bonusta? Osa 1/4

Omistajien Bonushaasteen ensimmäisessä osassa Lotta ja Miia kertovat, mitä he odottavat innolla haasteen osalta. Kaverukset myös käynnistävät leikkimielisen kisan haasteen tiimoilta.

Mistä kaikista eri paikoista saan Bonusta? Osa 2/4

Omistajien Bonushaasteen toisessa osassa kaverukset Miia ja Lotta tutustuvat Osuuskauppa Arinan toimipaikkoihin ja käyvät kahvittelemassa Coffee Housessa, hemmotteluhoidoissa Hyvä Olossa sekä ostoksilla Salessa.

Millaista kisailua he ovat saaneet aikaan keskenään? Entä miten aurinkolasiostokset liittyvät Bonusten kertymiseen?

Mistä kaikista eri paikoista saan Bonusta? Osa 3/4

Omistajien Bonushaasteen kolmannessa osassa kaverukset pohtivat omaa ostokäyttäytymistään ja kertovat siitä, kuinka ovat hyödyntäneet S-mobiilia arjessa niin etujen kuin hyötylaskureiden muodossa.

Jaksossa Lotta ja Miia käyvät herkuttelemassa Fafa`sissa ja kertovat, mitä Sokoksen Omistajapäiviltä päätyi ostoskoriin ja minne aikovat suunnata after workeille työpäivän jälkeen.

Mistä kaikista eri paikoista saan Bonusta? Osa 4/4

Omistajien Bonushaasteen viimeisessä osassa kaverukset Miia ja Lotta kertovat, kuinka he ovat kokeneet saavansa omistajuudesta hyötyä etenkin S-mobiilietujen sekä Omistajapäivien kautta eri toimipaikoista.

Jaksossa kaverukset tutustuvat uudistuneeseen Original Sokos Hotel Arinaan ja käyvät ostoksilla Sokoksella.

Katso Keskitalojen perheen Bonushaaste
Katso Kinnusten perheen Bonushaaste