Seuraa tekojasi S-mobiilissa

Toimme kotimaisuuslaskurin ja hiilijalanjälkilaskurin taskuusi

Tule mukaan tekemään Pohjois-Suomesta parempi paikka elää! Haastamme sinut tutustumaan oman ruokakorisi vastuullisuuteen helposti S-mobiilissa!

Helpotimme omistajiemme vastuullisia valintoja ruokakaupassa. Kun käytössäsi on S-mobiili-sovellus, löydät puhelimestasi palvelut, jotka kertovat sinulle ruokaostostesi vastuullisuuden.

Katso videolta Riikan (@riiforsman) terveiset S-mobiilin hiilijalanjälkilaskurin käytöstä.

Kotimaisuuslaskuri

Automaattinen palvelu auttaa seuraamaan ostamiesi ruokatuotteiden raaka-aineiden ja valmistuksen kotimaisuusastetta. Kas näin helposti se käy:

  1. Avaa S-mobiili-sovellus puhelimessasi. Valitse “Oma kauppa”-kohta näkymän alareunasta.
  2. Valitse “Omat ostot”-kohta. Voit joutua vierittämään sivua hieman alaspäin.
  3. Avot! Tältä sivulta löydät ostostesi kotimaisuuslaskurin sekä hiilijalanjälkilaskurin – ja kaiken muunkin mielenkiintoisen datan taloutesi helppoon seurantaan.

Hiilijalanjälkilaskuri

Hiilijalanjälki kuvastaa ostostesi ilmastovaikutuksia ja laskuri havainnollistaa eri tuoteryhmien eroja. Jo pienelläkin ostotapojen muutoksella voit vähentää omaa hiilijalanjälkeäsi helposti. Me tarjoamme tiedon, sinä teet valinnan.

Seuraa tuoteryhmittäin

Omistajille suunnatun S-mobiilin Omat ostot -palvelun avulla seuraat helposti ostojasi kuluneen vuoden ajalta. Laskurit näyttävät, miten ostoksesi jakautuvat eri tuoteryhmiin, ja mikä on vaikkapa viimeisen kuukauden ostostesi kotimaisuusaste. Vertailun vuoksI: Osuuskauppa Arinan myymästä ruoasta 80 % on kotimaista.

Näppärää, eikö?

Eikö sinulla ole vielä S-mobiilia puhelimessasi?

Ei hätää. Lataa maksuton S-mobiili-sovellus helposti puhelimesi omasta sovelluskaupasta (Google Play tai App Store). Löydät sen hakusanalla “S-mobiili”. Täältä näet myös mm. kuukausittain vaihtuvat omistajaedut ja ostoskuittisikin pysyvät tallessa paperittomasti.