Seuraa tekojasi S-mobiilissa

Toimme kotimaisuuslaskurin, Hintavertailijan ja hiilijalanjälkilaskurin taskuusi

Tule mukaan tekemään Pohjois-Suomesta parempi paikka elää! Haastamme sinut tutustumaan oman ruokakorisi vastuullisuuteen helposti S-mobiilissa. Helpotimme omistajiemme vastuullisia valintoja ruokakaupassa. Kun käytössäsi on S-mobiili-sovellus, löydät puhelimestasi automaattiset laskurit, jotka kertovat sinulle ruokaostostesi vastuullisuuden ja edullisuuden.

Kiitos, S-mobiilin käyttäjä!

Nyt jo yli puolet Arinan asiakasomistajista on ottanut käyttöön omistajan oman kätevän sovelluksen, S-mobiilin. Sovelluksen kautta voi helposti seurata oman ostoskorin vastuullisuutta, seurata bonusosto- ja bonuskertymää, hoitaa pankkiasioita sekä hyödyntää ajankohtaisia tuote-etuja. Sovelluksen avulla voi myös vähentää paperipostin ja tulostettujen kuittien määrää ja pienentää näin ympäristövaikutuksia.

S-mobiilin Omat ostot -palvelun avulla seuraat helposti ostojasi, niiden vastuullisuutta sekä ruokakorisi edullisuuden tuomaa säästöä kuluvan vuoden ajalta. Laskurit ovat automaattisia, joten sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin avata S-mobiili-sovellus puhelimestasi. Näppärää, eikö?

Kurkkaa alta kätevän Hintavertailijan, kotimaisuuslaskurin sekä hiilijalanjälkilaskurin juju!

Hintavertailija

Pysyvästi edullinen ruokakori on arjen hyötyä parhaimmillaan. Hintavertailijasta näet automaattisesti, kuinka paljon arviolta säästät arjen ruokaostoksissa asioimalla omassa osuuskaupassasi kilpailijan sijaan.

Näppärä palvelu vertailee ruokakorisi hintaa automaattisesti kahden itsellesi keskeisen kaupan välillä. Hintavertailija on jokaiselle omistajalle yksilöllinen, sillä se vertailee niiden tuotteiden hintoja, joita itse ostat.

Tutustu Hintavertailijaan.

Kotimaisuuslaskuri

Automaattinen palvelu auttaa seuraamaan ostamiesi ruokatuotteiden raaka-aineiden ja valmistuksen kotimaisuusastetta. Kas näin helposti se käy:

1. Avaa S-mobiili-sovellus puhelimessasi. Valitse “Oma kauppa”-kohta näkymän alareunasta.

2. Valitse “Omat ostot”-kohta. Voit joutua vierittämään sivua hieman alaspäin.

3. Avot! Tältä sivulta löydät ostostesi kotimaisuuslaskurin sekä hiilijalanjälkilaskurin – ja kaiken muunkin mielenkiintoisen datan taloutesi helppoon seurantaan.

Hiilijalanjälkilaskuri

Hiilijalanjälki kuvastaa ostostesi ilmastovaikutuksia ja laskuri havainnollistaa eri tuoteryhmien eroja. Jo pienelläkin ostotapojen muutoksella voit vähentää omaa hiilijalanjälkeäsi helposti. Me tarjoamme tiedon, sinä teet valinnan.

Eikö sinulla ole vielä S-mobiilia puhelimessasi?

Ei hätää. Lataa maksuton S-mobiili-sovellus helposti puhelimesi omasta sovelluskaupasta (Google Play tai App Store). Löydät sen hakusanalla “S-mobiili”. Täältä näet myös mm. kuukausittain vaihtuvat omistajaedut ja ostoskuittisikin pysyvät tallessa paperittomasti.