Sponsorointi

Osuuskauppa Arina tukee pohjoisen yhteisöjä. Haluamme hyödyntää osuustoiminnan voimaa edistämällä pohjoissuomalaisten hyvinvointia. Siksi sponsoroimme paikallisia yhteisöjä ja jaamme tukea muun muassa pohjoissuomalaisten lasten ja nuorten toimintaan sekä hyväntekeväisyyteen toimialueellamme.

Pidetään yhdessä pohjoisen puolta -tukiohjelma

Osuustoiminta on vastuullista liiketoimintaa. Kun osuuskauppa voi hyvin, se mahdollistaa hyvän, eli tuoton, palauttamisen takaisin alueelle ja yhteisöön. Vuonna 2022 ohjasimme yhteisen osuuskauppamme tuottoa sponsorointiin yli 400 000 euron edestä.

Jaamme tukea vuosittain kolmelle eri teemalle.

Lapset ja nuoret

Arina tukee vuosittain pohjoissuomalaisten lasten ja nuorten toimintaa Pidetään yhdessä pohjoisen puolta -tuella, jota voivat hakea liikuntaseurat, harrastusyhdistykset sekä paikalliset avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöt.

Hyväntekeväisyys ja lahjoitukset

Osuuskauppa Arina edistää Pohjois-Suomen elinvoimaisuutta ja vetovoimaa muun muassa oppilaitosyhteistyöllä ja lahjoituksin.

Elämykset

Elämyksiä asiakasomistajille, tukea kulttuuriin ja urheiluun: Osuuskauppa Arina ylläpitää ja elävöittää alueellista tapahtumatuotantoa ja vireää viihde-elämää tukemalla tapahtumanjärjestäjiä.

Miksi toimimme näin?

Jokainen tukieuro on sydän Pohjois-Suomelle.

Yritysten yhteiskuntavastuuta on peräänkuulutettu vasta viime vuosikymmeninä, mutta osuustoimintaan se on kuulunut aina. Osuuskaupan yhteiskuntavastuu koostuu kolmesta osa-alueesta: taloudellisesta, sosiaalisesta ja ympäristövastuusta – ja sosiaaliseen vastuuseen kuuluu ihmisten hyvinvoinnista huolehtiminen.

Omistaja, sinä olit hyväntekijä

Yhdessä jaoimme vuonna 2022 yli 230 000 euroa tukea pohjoisen lasten ja nuorten toimintaan.

Yhdessä mahdollistimme vuonna 2022 pohjoisen lasten ja nuorten toimintaa, hyväntekeväisyyttä, elämyksiä ja paikallisia lahjoituksia yhteensä noin 400 000 eurolla.