Sponsorointi

Osuuskauppa Arina tukee pohjoisen yhteisöjä

Haluamme hyödyntää osuustoiminnan voimaa edistämällä pohjoissuomalaisten hyvinvointia. Siksi sponsoroimme paikallisia yhteisöjä ja jaamme tukea muun muassa pohjoissuomalaisten lasten ja nuorten toimintaan sekä hyväntekeväisyyteen toimialueellamme.

Ajankohtaista: Äänestä nyt Pidetään yhdessä pohjoisen puolta -tuensaajia!

Osuuskauppa Arina jakaa vuodelle 2022 toisen kierroksen tukea lasten ja nuorten hyvinvointiin ja harrastuksiin. Huima 180 000 euron tukisumma – siis euro jokaista asiakasomistajaa kohden – kohdennetaan syksyn kierroksella niin, että tuesta 50 % myönnetään harrastusyhteisöille ja 50 % hyväntekeväisyyskohteisiin.

Äänestys on käynnissä 21.11.–4.12. ja tuttuun tapaan asiakasomistajataloudet äänestävät tuensaajista.

Pidetään yhdessä pohjoisen puolta -tukiohjelma

Osuustoiminta on vastuullista liiketoimintaa. Kun osuuskauppa voi hyvin, se mahdollistaa hyvän, eli tuoton, palauttamisen takaisin alueelle ja yhteisöön. Tänä vuonna ohjaamme yhteisen osuuskauppamme tuottoa sponsorointiin yhteensä noin 300 000 euron edestä. Jaamme keskitetysti 150 000 euroa, eli noin 50 000 euroa kutakin teemaa kohden, minkä lisäksi toteutamme alueellisia sponsorointitekoja.

Jaamme tukea vuosittain kolmelle eri teemalle, jotka ovat

1. Pohjoisen lasten ja nuorten toiminta
Tutustu kevään 2022 tuensaajiin

2. Pohjoinen hyväntekeväisyys

3. Viihteen ja urheilutapahtumien elämykset asiakasomistajille
Lue lisää tuesta kulttuurille ja urheilulle

Omistaja, sinä olit hyväntekijä

Yhdessä jaoimme vuonna 2021 yli

100 000 euroa

tukea pohjoisen lasten ja nuorten toimintaan

Yhdessä mahdollistimme vuonna 2021 pohjoisen lasten ja nuorten toimintaa, hyväntekeväisyyttä, elämyksiä ja paikallisia lahjoituksia yhteensä noin

300 000 eurolla

Paikalliset sydänteot

Jokainen pienikin teko on kotiin päin Pohjois-Suomeen. Toimipaikkamme tekevät myös paljon paikallisia sponsorointitekoja oman lähialueensa ihmisten ja yhteisöjen iloksi. Kurkkaa hyvän mielen uutiset täältä:

Katso myös Osuuskauppa Arinan teot pohjoisen puolesta:

Miksi toimimme näin?

Yritysten yhteiskuntavastuuta on peräänkuulutettu vasta viime vuosikymmeninä, mutta osuustoimintaan se on kuulunut aina. Osuuskaupan yhteiskuntavastuu koostuu kolmesta osa-alueesta: taloudellisesta, sosiaalisesta ja ympäristövastuusta – ja sosiaaliseen vastuuseen kuuluu ihmisten hyvinvoinnista huolehtiminen.