Sponsorointi

Pidetään yhdessä pohjoisen puolta: Osuuskauppasi tukee pohjoisen lapsia ja nuoria!

Haluamme hyödyntää osuustoiminnan voimaa edistämällä pohjoissuomalaisten hyvinvointia ja jakamalla Osuuskauppa Arinan tuottoa hyvään.

Ajankohtaista nyt:

Keväällä 2021 Arinan Pidetään yhdessä pohjoisen puolta -tukihaun kohteena olivat lapset ja nuoret. Tuensaajat on nyt valittu!

Lue lisää tiedotteestamme

Jaamme yhteistyössä Lähitapiola Pohjoisen ja Lapin kanssa 4000 kpl polkupyörän pinnaheijastinpakkauksia pohjoissuomalaisille 3.luokkalaisille. Haku heijastinjakoon on käynnissä kesäkuun ajan.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Arinan Pidetään yhdessä pohjoisen puolta -tuensaajat:

Ketkä ovat mukana haussa?

Tukea saivat hakea kaikki Pohjois-Suomen lasten ja nuorten liikuntaseurat, harrastusyhdistykset sekä paikalliset avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöt, jotka kohdentavat tukensa lapsille tai nuorille Arinan toimialueella. Toiminnan piirissä tuli olla vähintään 25 kasvuikäistä ja tukilahjoituskohteiden hakuun sai ilmoittautua mukaan 12.4.–9.5.2021.

Kuinka tuensaajien valinta tapahtuu?

Tänä vuonna jaamme yhteensä 50 000 euroa paikallisten lasten ja nuorten tukitoimintaan. Tuen saajiksi valitaan vähintään 20 eri hakijaa, valinnan tapahtuessa Arinan asiakasomistajien äänestyksellä. Jokainen valituksi tullut yhteisö saa tukea vähintään 500 euroa.

12.4.-9.5.2021

Hae avustusta

Toukokuu

Äänestys on käynnissä 17.-30.5.2021

Kesäkuu

Äänestyksen
voittajat selvillä 11.6.21

Miksi jaamme tukea?

Yritysten yhteiskuntavastuuta on alettu peräänkuuluttaa vasta viime vuosikymmeninä, mutta osuustoimintaan se on kuulunut aina. Osuuskaupan yhteiskuntavastuu koostuu kolmesta osa-alueesta: taloudellisesta, sosiaalisesta ja ympäristövastuusta – ja sosiaaliseen vastuuseen kuuluu paikallisten ihmisten hyvinvoinnista huolehtiminen.

Pidetään yhdessä pohjoisen puolta!

Tutustu toimipaikkojen paikallisiin sydäntekoihin