Sponsorointi

Pidetään yhdessä pohjoisen puolta: Osuuskauppa Arina tukee pohjoisen yhteisöjä

Haluamme hyödyntää osuustoiminnan voimaa edistämällä pohjoissuomalaisten hyvinvointia. Siksi sponsoroimme paikallisia yhteisöjä ja jaamme tukea muun muassa pohjoissuomalaisten lasten ja nuorten toimintaan sekä hyväntekeväisyyteen.

Sponsorointimme tavoitteena on niin lasten ja nuorten kuin aikuistenkin hyvinvoinnin edistäminen paikallisesti. Osuuskauppa Arina on esimerkiksi tukenut vuodesta 2013 lähtien kahdeksan vuoden aikana pohjoissuomalaisten lasten ja nuorten harrastustoimintaa lähes puolella miljoonalla eurolla sekä ollut mahdollistamassa 23 pohjoissuomalaisen Ässäkenttä-lähiliikuntapaikan rakennuttamisen.

Pidetään yhdessä pohjoisen puolta -tukiohjelma

Osuustoiminta on vastuullista liiketoimintaa. Kun osuuskauppa voi hyvin, se mahdollistaa hyvän, eli tuoton, palauttamisen takaisin alueelle ja yhteisöön. Tänä vuonna ohjaamme yhteisen osuuskauppamme tuottoa sponsorointiin yhteensä 150 000 euron edestä, eli noin 50 000 euroa kutakin teemaa kohden.

Jaamme tukea vuosittain kolmelle eri teemalle, jotka ovat

1. Pohjoisen lasten ja nuorten toiminta
Tutustu tuensaajiin

2. Pohjoinen hyväntekeväisyys

3. Viihteen ja urheilutapahtumien elämykset asiakasomistajille

Omistaja, sinä olit hyväntekijä

Yhdessä jaoimme vuonna 2020

50 000 euroa

tukea pohjoisen lasten ja nuorten toimintaan

Yhdessä lahjoitimme vuoden 2020 Arinan maskihaasteen myötä

10 000 euroa

Pelastakaa Lapset ry:n Pohjois-Suomen aluetoimistolle

Yhdessä mahdollistimme vuonna 2020 pohjoisen lasten ja nuorten toimintaa, hyväntekeväisyyttä, elämyksiä ja paikallisia lahjoituksia yhteensä

300 000 eurolla

Miksi toimimme näin?

Yritysten yhteiskuntavastuuta on peräänkuulutettu vasta viime vuosikymmeninä, mutta osuustoimintaan se on kuulunut aina. Osuuskaupan yhteiskuntavastuu koostuu kolmesta osa-alueesta: taloudellisesta, sosiaalisesta ja ympäristövastuusta – ja sosiaaliseen vastuuseen kuuluu ihmisten hyvinvoinnista huolehtiminen.

Paikalliset sydänteot

Jokainen pienikin teko on kotiin päin Pohjois-Suomeen. Toimipaikkamme tekevät myös paljon paikallisia sponsorointitekoja oman lähialueensa ihmisten ja yhteisöjen iloksi. Kurkkaa hyvänmielen uutiset täältä:

Katso myös Osuuskauppa Arinan teot pohjoisen puolesta: