Sponsorointi

Pidetään yhdessä pohjoisen puolta: Osuuskauppasi tukee nyt pohjoisen lapsia ja nuoria
– vaikuta!

Haluamme hyödyntää osuustoiminnan voimaa edistämällä pohjoissuomalaisten hyvinvointia ja jakamalla Osuuskauppa Arinan tuottoa hyvään. Keväällä 2021 Arinan Pidetään yhdessä pohjoisen puolta -tukihaun kohteena ovat lapset ja nuoret.

Hakuaika päättyi 9.5. ja tulemme julkaisemaan haussa mukana olevat pohjoissuomalaiset lasten ja nuorten yhteisöt tällä sivulla. Varmistathan, että olet mukana vaikuttamassa tuensaajien valintaan!

Omistaja, näin äänestät ja vaikutat

Arinan asiakasomistajana pääset äänestämällä vaikuttamaan siihen, mille hakijayhteisöille Pidetään yhdessä pohjoisen puolta -tukea tänä vuonna jaetaan.

Lähetämme 17.-18.5.2021 välisenä aikana henkilökohtaisen sähköpostiviestin äänestyksestä sekä äänestyslinkin kaikille, jotka:

Voit tarkistaa omat tietosi sähköpostiosoitteesta ja tutkimuskyselyluvasta kirjautumalla omalle S-kanavallesi osoitteessa s-kanava.fi/kirjaudu ja valitsemalla omat tiedot. Huomaathan, että 13.5. jälkeen äänestykseen ei ole mahdollista päästä mukaan.

Ketkä ovat mukana haussa?

Tukea saivat hakea kaikki Pohjois-Suomen lasten ja nuorten liikuntaseurat, harrastusyhdistykset sekä paikalliset avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöt, jotka kohdentavat tukensa lapsille tai nuorille Arinan toimialueella. Toiminnan piirissä tuli olla vähintään 25 kasvuikäistä ja tukilahjoituskohteiden hakuun sai ilmoittautua mukaan 12.4.–9.5.2021.

Kuinka tuensaajien valinta tapahtuu?

Tänä vuonna jaamme yhteensä 50 000 euroa paikallisten lasten ja nuorten tukitoimintaan. Tuen saajiksi valitaan vähintään 20 eri hakijaa, valinnan tapahtuessa Arinan asiakasomistajien äänestyksellä. Jokainen valituksi tullut yhteisö saa tukea vähintään 500 euroa.

12.4.-9.5.2021

Hae avustusta

Toukokuu

Äänestys on käynnissä 17.-30.5.2021

Kesäkuu

Äänestyksen
voittajat selvillä

Miksi jaamme tukea?

Yritysten yhteiskuntavastuuta on alettu peräänkuuluttaa vasta viime vuosikymmeninä, mutta osuustoimintaan se on kuulunut aina. Osuuskaupan yhteiskuntavastuu koostuu kolmesta osa-alueesta: taloudellisesta, sosiaalisesta ja ympäristövastuusta – ja sosiaaliseen vastuuseen kuuluu paikallisten ihmisten hyvinvoinnista huolehtiminen.

Pidetään yhdessä pohjoisen puolta!