Osuuskauppa Arina lahjoitti puuntyöstökoneita Lapin Yliopistolle

Kun Kodin Terra -myymälä sulki ovensa Rovaniemellä alkuvuodesta 2023, jäivät sahauspalvelussa käytössä olleet puuntyöstökoneet tarpeettomiksi. Hyväkuntoisia laitteita ei kuitenkaan haluttu jättää Rovaniemen Prisman kaappeihin pölyttymään, joten koneille alettiin etsimään uutta kotia. Lahjoituksen kohteeksi valikoitui Lapin yliopiston Taiteiden tiedekunta.

13.10.2023

–  Mietimme työporukalla, että kun Osuuskauppa Arinalla ei ole laadukkaille koneille käyttöä niin nehän kannattaa lahjoittaa eteenpäin. Lahjoituksen kohteeksi valikoitui Lapin yliopiston Taiteiden tiedekunta, jossa puuntyöstökoneet pääsevät varmasti hyvään käyttöön auttaen tulevaisuuden kykyjä opiskelussa, Rovaniemen Prisman myyntipäällikkö Ville Halttu selittää.

– Suuri kiitos Arinalle puutyökoneiden lahjoituksesta. Koneet menevät oppilastöiden tekoon ja opetuskäyttöön. Koneet ovat laadukkaita ja hyväkuntoisia ja uskon niistä riittävän iloa ja hyötyä vuosiksi eteenpäin, kertoo Lapin yliopiston yliopistonlehtori Anssi Korpela.

Osuuskauppa Arinan, Prisma Rovaniemen myyntipäällikkö Ville Halttu luovutti puuntyöstökoneet Lapin yliopiston yliopistonlehtori Anssi Korpelalle.