Tehdään yhdessä hyvää

Osuuskaupan yhteiskuntavastuu koostuu kolmesta osa-alueesta: taloudellisesta, sosiaalisesta ja ympäristövastuusta. Sosiaaliseen vastuuseen kuuluu ihmisten hyvinvoinnista huolehtiminen. Haluamme osaltamme varmistaa, että mahdollisimman monella on mahdollisuus nauttia joulusta ja olemme mukana tukemassa muutamia joulu- ja muita loppuvuoden hyväntekeväisyyskeräyksiä. Ohessa vinkkejä, kuinka sinäkin voit osallistua.

22.11.2021

Joulunajan keräykset 2021 ovat päättyneet.

Lämmin kiitos kaikille keräyksiin osallistuneille! ”Keräys tuo paljon hyvää mieltä sekä henkilökunnalle, että meidän asiakkaille. Lahjoituksia kertyi jälleen hieno määrä.” kommentoi Original Sokos Hotel Arinan vastaanoton vuoropäällikkö Elina Muhonen.  

 

Jouluaaton hyväntekeväisyytempaus Sokoksissa

Sokos Oulu ja Sokos Rovaniemi lahjoittavat jouluaaton jokaisesta ostotapahtumasta yhden euron Pohjois-Suomen syöpälapsiperheille.

Hyvä joulumieli -keräys 19.11.-24.12.21

Kaikki S-ryhmän ruokakaupat ovat mukana Hyvä joulumieli -keräyksessä, jonka Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti yhdessä Ylen kanssa toteuttavat kotimaan vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Hyvä joulumieli -keräykseen voit osallistua verkossa osoitteessa www.hyvajoulumieli.fi. S-ryhmä lahjoittaa keräykseen 40 000 euroa, ja perheille jaetaan lahjakortteja käytettäväksi myymälöissämme.

Hope ry & Prisma.fi 15.11.-12.12.21

Hope ry:n keräykseen voit osallistua www.prisma.fi-sivustolla.

Verkkokaupasta ostetut joululahjat toimitetaan valitsemaasi Hope ry:n toimipisteeseen, josta vapaaehtoiset toimittavat ne apua tarvitsevalle lapselle tai nuorelle valitsemallasi paikkakunnalla. Joulutilauksia Hope-yhdistykselle Prisman verkkokaupan kautta voi tehdä 12.12.21 asti.

Hope-keräys myös paikan päällä Prisma Linnanmaalla Oulussa, Prisma Zeppeliinissä Kempeleessä sekä Original Sokos Hotel Arinassa Oulussa.

Pidä huolta -kampanja haastaa pitämään huolta nuoresta mielestä

Pidä huolta -kampanja kerää varoja nuorten mielenterveystyöhön. Osuuskauppa Arina on ylpeänä mukana tukemassa Pidä huolta nuoresta mielestä -haastetta ja on lahjoittanut kampanjaan 50 000 €. . Kampanja on käynnissä 31.12.21 asti.

Joulupuu-keräys Kemin ja Tornion Prismoissa sekä Sokos Oulun paketointipisteen yhteydessä Kauppakeskus Valkean 4. kerroksessa 27.11.-9.12.21

Joulupuun alle voi tuoda paketin kuka tahansa. Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jossa kerätään lahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille. Jokainen lapsi on joululahjansa ansainnut, ja jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle!