Pidä huolta -kampanja keräsi yli miljoona euroa nuorten mielenterveystyöhön

Korona-aika on lisännyt nuorten pahoinvointia ja ahdistuneisuutta. Osuuskauppa Arina osallistui ennätyslaajaan Pidä huolta -kampanjaan nuorten mielenterveyden edistämiseksi.

31.1.2022

Pidetään yhdessä nuorista huolta ja pohjoisen puolta

Toivon Kärki ry keräsi Suomen kärkiartistit yhteen ja julkaisi uuden version Pidä huolta -kappaleesta syksyllä 2021. Samaan aikaan käynnistyi haaste, jonka tarkoituksena oli kerätä lahjoituksia nuorten mielenterveystyöhön, joka kykenee tällä hetkellä auttamaan vain pientä osaa apua tarvitsevista.

Pidä huolta -hyväntekeväisyyshaasteella kerättiin 1  027  156 euroa nuorten auttamiseen ja tukemiseen. Kampanjan tuotto tullaan käyttämään lyhentämättömänä nuorille kriisiapua tarjoavaan Sekasin-chattiin ja nuorten mielenterveystaitojen vahvistamiseen. Muun muassa Pohjois-Suomi saa kampanjan myötä oman aluekoordinaattorin Mieli ry:n toimintaan.

Osuuskauppa Arina oli mukana tukemassa Pidä huolta -haastetta ja lahjoitti kampanjaan 50 000 €.

Lue Arinan tiedote aiheesta.