Osuuskauppa Arina lahjoitti pinnaheijastimia koululaisille

Jokainen pienikin teko on kotiin päin Pohjois-Suomeen. Osuuskauppa Arina ja LähiTapiola Pohjoisen ja Lapin alueyhtiöt lahjoittivat lähisponsorointitekona pinnaheijastimia kolmosluokkalaisille. Toivotamme turvallisia pyöräilyhetkiä lahjoituksen saajille!

13.9.2021

Lähiteko: Pinnaheijastimia paikallisille alakouluille
Heijastimien saaja: Kolmosluokkalaisia 75 koulusta

Osuuskauppa Arina ja LähiTapiola Pohjoisen ja Lapin alueyhtiöt lahjoittivat pinnaheijastimia paikallisten kolmosluokkalaisten polkupyöriin. Pinnaheijastimia lahjoitettiin yli 3 000 kappaletta, 75 kouluun.

Pinnaheijastimilla autetaan koululaisten koulumatkaa ja se tuo turvaa Pohjois-Suomeen. Kurkkaa alta tunnelmia eri kouluista ympäri Pohjois-Suomea.

Mukavia pyöräilyhetkiä koululaisille! <3