Prisma Rovaniemi ja Sale Muurola lahjoittivat kahvinkeittovälineitä sekä kanttiinituotteita

Jokainen pienikin teko on kotiin päin Pohjois-Suomeen. Rovaniemen Prisma ja Sale Muurola lahjoittivat lähisponsorointitekona kahvinkeittovälineitä ja kanttiinituotteita kisakioskia varten. Toivotamme lämpimiä kahvihetkiä lahjoituksen saajille!

2.9.2021

Lähiteko: Kahvinkeittovälineitä ja kanttiinituotteita paikalliselle yhdistykselle
Tuotteiden saaja: Muurolan Kisaveikot

Muurolan Kisaveikkojen rakennus paloi vuonna 2019. Rakennuksen mukana paloi myös Kisaveikkojen kalustoa. MKV on uusinut kalustoaan pikkuhiljaa ja sunnuntaina 29.8. järjestettiin 70. kerran juoksutapahtuma Muurolan Piikki. Prisma Rovaniemi lahjoitti tapahtuman kisakioskia varten kahvinkeittimen ja pumpputermokset ja Sale Muurola sponsoroi kanttiinituotteita.

Paikalliset tapahtumat luovat yhteisöllisyyttä ja elämyksiä jokaiselle. Kioskin kahvihetket tuovat iloa Pohjois-Suomeen. <3