Palautuspullojen suursyömäri ilahduttaa Prisma Linnanmaalla

Nyt voit palauttaa pullot sekä tölkit nopeasti ja käsiä likaamatta Oulun Prisma Linnanmaan tuliterään palautusautomaattiin. TOMRA R1 -ihmelaite hotkaisee koko säkillisen edestä juomatölkkejä ja palautuspulloja kerralla.

3.8.2021

Syksyllä 2020 esitelty, pullonpalautuksen suursyömäriksikin ristitty TOMRA R1 -palautusautomaatti on kierrättäjän unelma: voit kumota suuren määrän tölkkejä ja muovipulloja sen kitaan näppärästi suoraan kassista. Ihmelaite pystyy hotkaisemaan ja lajittelemaan kerralla noin 100 muovipulloa ja tölkkiä.

Prisma Linnanmaan R1-laite on Oulun ensimmäinen ja samalla Suomen pohjoisin pullojen suursyömäri. Sen ansiosta pullojen ja tölkkien kierrätys käy jopa viisi kertaa nopeammin kuin perinteisellä palautusautomaatilla!

Jokainen palautettu pullo on sydän Pohjois-Suomelle ja samalla teko ilmaston hyväksi. Tervetuloa kokeilemaan!

Lue tiedote.