SuperPark Oulu ja Osuuskauppa Arina lahjoittivat lahjalippuja

Jokainen pienikin teko on kotiin päin Pohjois-Suomeen. SuperPark Oulu ja Osuuskauppa Arina lahjoittivat lähisponsorointitekona aktiviteettipuistoon SuperTsemppari-stipendien yhteydessä. Toivotamme energisiä liikuntahetkiä lahjoituksen saajille!

9.6.2021

Lähiteko: Lahjalippuja SuperParkiin
Lahjalippujen saaja: Kaksi SuperTsempparia jokaisesta Oulun kaupungin alakoulusta

SuperPark Oulu ja Osuuskauppa Arina lahjoittivat lippuja aktiviteettipuistoon SuperTsemppari-stipendien yhteydessä. Positiivinen asenne ja yhteishengen nostattaminen olivat perusteina stipendien myöntämiseen.

Positiivinen asenne ja toisten huomioon ottaminen lämmittävät sydäntä. Nuorissa on tulevaisuus. Onnea stipendin saaneille ja hyvää kesälomaa kaikille koululaisille! <3