Break Sokos Hotel Leville myönnettiin Sustainable Travel Finland -merkki

Osuuskauppa Arinan Break Sokos Hotel Levi sai toukokuussa Sustainable Travel Finland -laatumerkin, joka kertoo kestävän matkailun eteen tehdystä työstä.

29.5.2021

Omistaja, yhdessä olemme vihreä tiennäyttäjä

Ympäristövastuu on tärkeä osa Osuuskauppa Arinan periaatetta. Toukokuussa 2021 Break Sokos Hotel Leville myönnettiin Green Key -ympäristösertifikaatin lisäksi Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -merkki osoituksena kestävän matkailun eteen tehdystä arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä. Ohjelma auttaa suomalaisia matkailualan yrityksiä omaksumaan kestäviä ja vastuullisia käytäntöjä, jotta saamme jatkossakin nauttia Suomen ainutlaatuisesta luonnosta.

Osuuskauppana haluamme mahdollistaa vastuullisen matkailukokemuksen. Kerromme muun muassa lapsivieraillemme Onni Oravan ympäristöpassilla, kuinka jokainen meistä voi ottaa pohjoisen luonnon ja ympäristön paremmin huomioon.

Lue tiedote.