Sale Rantsila lahjoitti polkutraktoreita lasten iloksi

Jokainen pienikin teko on kotiin päin Pohjois-Suomeen. Rantsilan Salen väki toteutti lähisponsorointitekona paikallisten päiväkotilasten hartaan toiveen. Toivotamme Suopeikon päiväkotiin paljon aurinkoisia ja mukavia ulkoiluhetkiä!

14.5.2021

Lähiteko: Polkutraktoreita lapsille
Traktoreiden saaja: Suopeikon päiväkoti

Rantsilan päiväkodin hoidokit vanhempineen ovat toivoneet jo vuoden verran lapsilleen hoitopaikkaan polkutraktoreita. Mtk Rantsila päätti aloittaa urakan ja rupesi hommaamaan sponsoreita toteuttaakseen lasten unelman.

Rantsilan Salea pyydettiin talkoisiin ja päätimme lähteä mukaan lahjoittamaan. Salemme siis lahjoitti pienten puolelle pienen traktorin kärryineen ja isojen puolelle ison traktorin kärryineen.

Iso sydän Pohjois-Suomelle, kun näkee lasten ilon ja halun ulkoilla, liikkua ja leikkiä. Lapsissa on pohjoisen tulevaisuus. Osa heistä saattaa olla vanhempana kantamassa omaa korttansa Pohjois-Suomelle. <3