Maskihaaste

Osuuskauppa Arinan maskihaaste poiki 10 000 euroa pohjoisen lasten hyväksi.

11.11.2020

Alueen suurimpana yksityisenä työnantajana Osuuskauppa Arina näytti esimerkkiä ottamalla käyttöön henkilökunnan kasvosuojaimet yhteisen turvallisuuden hyväksi syksyllä 2020. Samalla Arina haastoi omistajat ja asiakkaat käyttämään kasvomaskeja ja ennaltaehkäisemään koronan leviämistä.

Haasteen yhteydessä käynnistyi kampanja, jossa Arinan omistajatalouksien S-mobiilikäyttäjät voivat tehdä hyvää. Klikkaamalla S-mobiilin ”Käytän maskia” -kuponkia 22.10.–8.11.2020 Arina lupasi tilittää jokaisesta klikkauksesta euron, kuitenkin vähintään 10 000 euroa, omistajahallinnon ja henkilökunnan yhdessä valitsemana Pelastakaa Lapset ry:n toimintaan eri puolilla Pohjois-Suomea.

Haaste aktivoi lähes 8000 pohjoissuomalaista lunastamaan maskikupongin hyvän asian puolesta. Kampanjan myötä Pelastakaa Lapset ry sai 10 000 euron tukisumman Arinalta. Lahjoitus ohjattiin Pelastaa Lapset ry:n Pohjois-Suomen aluetoimiston toiminnan piirissä olevien lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen, kuten vertaisryhmätoiminnan ja lapsille ja nuorille järjestettyihin tapahtumiin.