Arina.fi Icon/play_arrow
Kaikki teot

Teot pohjoisen puolesta

Teimme sinulle Hintavertailijan, josta näet, paljonko voit arviolta säästää ruokaostoissasi

Pysyvästi edullinen ruokakori on arjen hyötyä parhaimmillaan. S-mobiilin näppärä Hintavertailija-palvelu vertailee ruokaostostesi hintaa automaattisesti kahden itsellesi keskeisen kaupan välillä. Se paljastaa, kuinka arkisten ostosten pienistäkin hintaeroista voi muodostua vuoden mittaan suuret säästöt.

  • Edullinen ruokakori

Halusimme tehdä ruokaostosten hintavertailun mahdollisimman helpoksi ja läpinäkyväksi. Vallankumouksellisen Hintavertailijan avulla pääset itse vertailemaan kahta sijaintisi kannalta keskeistä ruokakauppaa keskenään ja tutkimaan, kummassa asioit edullisemmin oman ruokakorisi sisällön perusteella.

Lue uutinen aiheesta (aukeaa uuteen välilehteen)

Näppärän Hintavertailijan löydät puhelimesi S-mobiilista:

  1. Avaa S-mobiili-sovellus puhelimessasi. Valitse “Oma kauppa”-kohta näkymän alareunasta.
  2. Valitse “Omat ostot”-kohta. Voit joutua vierittämään sivua hieman alaspäin.
  3. Avot! Täältä löydät Hintavertailijan lisäksi ostostesi kotimaisuuslaskurin sekä hiilijalanjälkilaskurin – ja kaiken muunkin mielenkiintoisen datan taloutesi helppoon seurantaan.

Eikö sinulla ole vielä S-mobiilia puhelimessasi?

Ei hätää. Lataa maksuton S-mobiili-sovellus helposti puhelimesi omasta sovelluskaupasta (Google Play tai App Store). Löydät sen hakusanalla “S-mobiili”. Täältä näet myös mm. kuukausittain vaihtuvat omistajaedut ja ostoskuittisikin pysyvät tallessa paperittomasti.

Kurkkaa lisää kotimaisuus- ja hiilijalanjälkilaskureista:

Seuraa meitä somessa hashtagilla #sydänpohjoissuomelle

Facebook Instagram Twitter LinkedIn