Pidetään yhdessä pohjoisen puolta -tukihaku, syksy 2022

Pidetään yhdessä pohjoisen puolta -tukihaku, syksy 2022

Osuuskauppa Arina on jakanut tukea lasten ja nuorten toimintaan vuodesta 2013, pääosin kerran vuodessa. Nyt Arina jakaa tälle vuodelle toisen tukikierroksen, huimat 180 000 euroa – siis euron jokaista asiakasomistajaa kohden!

Mieluinen vapaa-ajan harrastus on lapselle ja nuorelle tärkeä. Erilaisissa harrastuksissa oppii uusia taitoja ja ryhmässä toimimista sekä pääsee kokemaan onnistumisen iloa ja elämyksiä. Harrastus antaa eväitä elämään niin koulutielle kuin aikanaan tulevalle työuralle. Kun harrastuksen puitteet ovat kunnossa, motivaatio ja kiinnostus säilyvät.

Pohjois-Suomen alueella toimii myös useita järjestöjä, jotka toimivat lasten ja nuorten parissa antaen tukea hankalassa elämäntilanteessa, sairaudessa tai tarjoten ilon pilkahduksia haastavassa arjessa.

Osuuskauppa Arina haluaa edistää pohjoissuomalaisten lasten ja nuorten hyvinvointia hyödyntämällä osuustoiminnan voimaa! Pidetään yhdessä pohjoisen puolta -tukea voivat hakea pohjoissuomalaiset lasten ja nuorten liikuntaseurat, harrastusyhdistykset sekä paikalliset tuki- ja hyväntekeväisyysjärjestöt, jotka kohdentavat tukensa lapsille tai nuorille Arinan toimialueella.

Syksyn 2022 tukihaun aikataulu

Äänestä 21.11.-4.12.

Kiitos kaikille tukea hakeneille yhteisöille! Hakuaika on nyt päättynyt. Julkaisemme ehdokkaat tällä sivulla 21.11., kun äänestys alkaa.

Vuoden 2022 toisella tukikierroksella tuensaajat jaetaan kahteen ryhmään. Tuesta 50 % myönnetään harrastusyhteisöille ja 50 % hyväntekeväisyyskohteisiin alueellinen tasapuolisuus huomioiden. Tukea jaetaan vähintään 50:lle hakijalle saatujen äänien suhteessa, minimissään 1 000 € yhteisöä kohden.

Nuorten harrastusporukka viettää iltaa leirinuotiolla.

Näin äänestät tuen saajaa

Lähetämme äänestysvaiheen alkaessa (21.-23.11.) henkilökohtaisen sähköpostiviestin ja äänestyslinkin kaikille, jotka kuuluvat Arinan omistajatalouteen, ovat antaneet sähköpostiosoitteensa Osuuskauppa Arinan asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin eivätkä ole kieltäneet tutkimuskyselyiden lähettämistä.

Voit tarkistaa omat tietosi sähköpostiosoitteesta ja tutkimuskyselyluvasta kirjautumalla omalle S-kanavallesi osoitteessa s-kanava.fi/kirjaudu ja valitsemalla omat tiedot tai S-käyttäjätilisi kautta. Huomaathan, että 15.11.2022 jälkeen tämänkertaiseen äänestykseen ei ole mahdollista päästä mukaan.

Keväällä 2022 lähes kymmenentuhatta asiakasomistajatalouden jäsentä tarttui tilaisuuteen äänestää suosikkiaan seurojen ja yhdistysten joukosta.

Katso kevään haussa tukea saaneet seurat ja toimijat täältä.