S-market Ivalo lahjoitti virkistysrahaa palvelukodille

Jokainen pienikin teko on kotiin päin Pohjois-Suomeen. S-market Ivalo lahjoitti lähisponsorointitekona kesämarkkinoiden makkaranpaistosta saadut varat Männikön palvelukodille. Toivotamme virkistäviä hetkiä lahjoituksen saajille!

3.9.2021

Lähiteko: Virkistysrahaa palvelukodille
Lahjoituksen saaja: Männikön palvelukoti

S-market Ivalo on jo useita vuosia järjestäneet kesämarkkinat, joissa on myös makkaranpaistoa. Makkarat tarjotaan vapaaehtoista maksua vastaan. Kauppa valitsi lahjoituksen kohteen ensimmäisinä vuosina itse, mutta viime vuosina asiakkaat ovat saaneet valita hyväntekeväisyyskohteen. Tänä vuonna kohde valikoitui Männikön palvelukodiksi.

Palvelukodeissa tehdään tärkeää työtä. Kiitos asiakkaille, jotka osallistuivat lahjoituksen keräämiseen! <3